+36 30 472 5688 hello kukac highcareobuda.hu 1032 Budapest Kenyeres u. 9. fsz. 2. Nyitva: H-P: 08-20; Szo: 08-14; V: zárva
Mellfeszesítés, SPM Digimell - High Care Center Óbuda

Mellfeszesítés - SPM Digimell

Rövid híreink
  • Újra megnyitottunk! Biztonságos körülmények között várjuk ismét kedves Vendégeinket.
  • Webshopunk is üzemel a régi rend szerint, minden kézbesítési móddal.
  • Üzletünk előtt az utcai parkolás óradíja jelegleg 265 forint.


Mellfeszesítő kezelés vákuummal - SPM Digimell

Gyönyörű melleket szeretne kozmetikai úton? Ne adja fel, létezik megfelelő módszer! A High Care innovatív mellfeszesítő módszert kínál a problémájára, amely kíméletesen teszi vonzóvá kebleit, műtét nélkül! Ez a módszer az SPM Digital mellfeszesítés, vagy egyszerű nevén SPM Digimell, amely kitűnő példája a Weyergans high-tech módszereinek.

Az operáció nélküli, lélegzetelállító eredménnyel járó mellfeszesítő kezelés 30 percig tart. Mellfeszesítésre érkező vendégeinkre futurisztikusan kinéző melltartó (mell-applikátor) kerül, amely az arc- és testkezelések más területein is használatos SPM (vákuummasszázs) géphez csővel kapcsolódik. Mellfeszesítéskor a gép a csövön át a mellekre vákuumot fejt ki, amely szabályozható erővel és ritmusban hat a szövetekre, stimulálja a vérkeringést, a nyirokkeringést, a kötőszöveti sejtekben az anyagcsere fokozódik. Rugalmassá válnak a mellszövetek. A műtét nélküli mellfeszesítés során intenzív masszázs jön létre a vákuum hatására anélkül, hogy nyomást gyakorolnánk a bőrre, így egyúttal hihetetlenül kellemes érzetet is kelt.

Sokan tapasztalták már a szülés, szoptatás utáni megereszkedett mellek zavaró hatását, ami biológiailag teljesen normális jelenség, és a kötőszövet rugalmasságának elvesztésével magyarázható.
Egy fogyókúra során mindig onnan történik a csökkenés, ahonnan legkevésbé szeretnénk, így van ez a mellek teltségével is. A rendszeres SPM Digital mellfeszesítéssel ezek a problémák enyhíthetők, kezelhetők.

Az SPM Digital mellfeszesítő kezelés kitűnő lehetőség arra, hogy megszabadítva a mell kötőszövetét a salakanyagoktól, egyben a kollagén szintézis fokozása révén visszaadjuk azt, amit a természet eredetileg is biztosított számunkra, a feszes kötőszövettel rendelkező dekoltázst. A mellfeszesítés lényege esetünkben a pulzáló vákuumterápia, amely a Vacustyler készülék által is alkalmazott, már bevált módszer (Vacustyler készülékünkkel azonban nem lehetséges mellfeszesítést végezni - narancsbőr, vizenyős lábak esetén viszont feltétlenül javasoljuk!). A vákuum által oxigénben és tápanyagokban gazdagabb vér áramlik a mellekbe. A pótlólagos pozitív nyomás pedig gondoskodik az elhasznált vér, nyirok és salakanyagok elszállításáról - így működik a High Care SPM mellfeszesítés programja. Ilyen módon a szövetek közötti folyadék a mellben belülről kifelé tisztul meg, ennek az eredménye pedig az, hogy a pH-érték emelkedik; az enzimek (kollagenáz) ismét aktiválódnak és új kollagént állítanak elő.

Mellfeszesítés kúra

Az SPM Digital mellfeszesítés kúraszerűen alkalmazva képes a legjobb hatást kifejteni. Természetesen minden vendégünk számára egyéni kezelési tervet állítunk össze díjmentes és kötelezettséget magában nem hordozó állapotfelmérésünk során, ahol többek között a kontraindikációk fennállását is vizsgáljuk. Amennyiben szeretné, hogy Önnek is elkészítsük személyre szabott kezelési tervét, jelentkezzen bizalommal elérhetőségeink valamelyikén!

Mellfeszesítés áraink

Mellfeszesítő kezeléseink árai 5000 és 8000 forint között mozognak.

Jelentkezzen díjtalan állapotfelmérésünkre!

Kérjen időpontot kezelésünkre!

Beleegyezem, hogy számomra a High Care Center Óbuda hírlevelet (eDM) küldjön, amíg le nem iratkozom.

High Care Center Óbuda

Címünk: 1032 Budapest, Kenyeres u. 9. földszint 2.
Telefon: +36 30 472 5688
E-mail: info kukac highcareobuda pont hu
Bejárat: közvetlenül a Kenyeres utcáról. Kérjük, csengessen az ajtó melletti kaputelefonon!
A Kenyeres utca egyirányú a Bécsi út felől a Szőlő utca irányába.
Figyelem! Az utcai parkolás üzletünk előtt 2015 őszétől fizetős. A parkolás óradíja 175 Ft.

Nyitvatartás:
Hétfő- péntek: 08-20 h
Szombat: 08-14 h
Vasárnap: zárva

GPS- koordináták:
Északi szélesség 47.537772 fok
Keleti hosszúság 19.037863 fok