+36 30 472 5688 hello kukac highcareobuda.hu 1032 Budapest Kenyeres u. 9. fsz. 2. Nyitva: H-P: 08-20; Szo: 08-14; V: zárva
Testkezeléseink - High Care Center Óbuda

Testkezelések

Rövid híreink
  • Újra megnyitottunk! Biztonságos körülmények között várjuk ismét kedves Vendégeinket.
  • Webshopunk is üzemel a régi rend szerint, minden kézbesítési móddal.
  • Üzletünk előtt az utcai parkolás óradíja jelegleg 265 forint.


Testkezeléseink

ÚJ: Popo Tuning fenékemelő kezelés vákuummal

A High Care 2017- es nagy testkezelő szenzációja a Popo Tuning fenékemelő, feszesítő kezelés, amelyhez a jól ismert SPM technológiát használjuk: vagyis a ritmikusan változó vákuumhatást. A legnagyobb emberi izom vákuumos tornáztatása a nyirokrendszer és a vérkeringés élénkítésével szuper hatást eredményez, tudj meg többet aloldalunkon

Bőrradírozás (Peeling)

A bőrradírozással a bőr elhalt hámsejtjeit távolíthatjuk el. Testünk ápolásához önállóan is fontos és hasznos kezelés, de megfelelő előkészítést nyújt különféle további testkezeléseinkhez. Radírozás közben bőrünk megtisztul, feszesebbé, egészségesebbé, rugalmasabbá válik, felpezsdül a vérkeringés, és a bőrradírral ráadásul vitaminokat is juttathatunk a bőrbe. Mivel a jó radírozás élénkíti a nyirokkeringést is, mindig lentről felfelé haladunk a testen.

Testtekercselés (Body Wrapping)

Testtekercselés során Vendégünk szó szerint fólia csomagolásba kerül. A fólia alá természetesen zsírégető krém kerül. Ennek a kezelésnek a hatékonysága a fólia szorításának és az alkalmazott krém munkájának köszönhető. A testtekercselést főképp narancsbőr ellen alkalmazzuk. Tudjon meg többet a testtekercselésről aloldalunkon!

Bodystar Lipolízis - Finom árammal a jó alakért

A lipolízis már jó ideje alkalmazott a testkozmetikában: a finom áram jó hatással van a zsírbontásra. A Bodystar készülék kis tappancsokkal csatlakozik a kezelni kívánt testfelülethez és a kiválasztott testkezelő program szerint apró áram- impulzusokat fejt ki rá. Helyi zsírpárnák, cellulit hatékony ellenszere, de alkalmazható lazító elektromasszázsos testkezelésre is. A Bodystar készülékről több információt talál ezen az oldalon.

Dermionológia, oxigénion kezelés - Dermio Care

A dermionológia nem más, mint a szervezet oxigénionokkal való ellátása a bőrfelületen keresztül. Szervezetünk a helytelen táplálkozás és az egyéb kedvezőtlen körülmények hatására elsavasodhat, ami azt jelenti, hogy a természetes sav- bázis egyensúly felborul. A petyhüdt bőr, a narancsbőr ennek jellemző tünete. Az egyensúly helyreállítása nagyon fontos egészségünk védelme érdekében, ebben segítenek a dermionológia negatív töltésű oxigénionjai...

Tű nélküli mezoterápiás kezelés

Testre is alkalmazható tű nélküli mezoterápiás kezelésünk az elektroporáció elvén működik. Az így bejuttatott hatóanyagok a lábak, a has és a fenék kötőszöveteinek erősítésére szolgálnak. A mezoterápiás kezelések során a szaruréteg alá is bejutnak a hatóanyagok, s a szaruréteg alsó rétegében a kezelés 400-szoros, ez alatt pedig 1200-szoros hatóanyag koncentráció többletet eredményez. Tudjon meg kezelésünkről többet ezen az oldalon!

 

SPM vákuummasszázs

Hallott már a köpölyözésről? A High Care ezt az ősi kezelési technikát modernizálta a legújabb kutatási, fejlesztési eredményeket felhasználva. Az SPM vákuummasszázs közben a kezelt testfelületen egy üvegharang mozog, amely a géphez van kötve. A gép az összekötő csövön keresztül szívóhatást fejt ki, ami a folyamatos csúsztatással együtt széttördeli a zsírcsomókat. Többre kíváncsi? Tudjon meg részleteket vákuummasszázs oldalunkon!

Mellfeszesítés - SPM Digital (Digimell)

Az operáció nélküli, lélegzetelállító eredménnyel járó dekoltázs kezelés 30 percig tart. Futurisztikusan kinéző melltartóban a vákuum ritmikus intervallumokban hat a szövetekre, stimulálja a vérkeringést, a nyirokkeringést, a kötőszöveti sejtekben az anyagcsere fokozódik. Rugalmassá válnak a mellszövetek. Olvasson többet a mellfeszesítésről!

Vacustyler – Nagy lépés a narancsbőr ellen

Szinte hihetetlen, de a High Care az űrbéli technológiákat is felhasználja testünk egészségesebbé, szebbé tételére. A Vacustyler egy olyan készülék, amelyhez az alapot a német űrkutatási hivatal fejlesztette ki. A nagy cső ritmikusan szívó hatást fejt ki az altestre, ami a nyirokkeringést hivatott élénkíteni, akár egy külső nyirok- szív. Rengeteg felhasználási területe közül csak néhány a narancsbőr és az ödémás lábak kezelése. Még több információ a Vacustylerről ezen az oldalon.

Slide- Styler - lágy és hátékony gépi nyirokmasszázs

A High Care mechanikus nyirokmasszázs készüléke, az eredeti Slide- Styler világszerte a testkezelési csúcstechnológiák között foglal helyet. A bekrémezett és befóliázott testre különleges, felfújható mandzsetták kerülnek lábfejtől hasig, valamint a karokra. A mandzsettákba a készülék a baállított program szerint ritmikusan levegőt pumpál, majd leereszti. A masszázshatás így fel- le jár a vendég testén, ami amellett, hogy igen kellemes, nagyon jót is tesz az érrendszerrel, nyirokkeringéssel. Tudjon meg még többet Slide- Styler kezelésünkről aloldalunkon!

Kérjen időpontot kezelésünkre!

Beleegyezem, hogy számomra a High Care Center Óbuda hírlevelet (eDM) küldjön, amíg le nem iratkozom.

High Care Center Óbuda

Címünk: 1032 Budapest, Kenyeres u. 9. földszint 2.
Telefon: +36 30 472 5688
E-mail: info kukac highcareobuda pont hu
Bejárat: közvetlenül a Kenyeres utcáról. Kérjük, csengessen az ajtó melletti kaputelefonon!
A Kenyeres utca egyirányú a Bécsi út felől a Szőlő utca irányába.
Figyelem! Az utcai parkolás üzletünk előtt 2015 őszétől fizetős. A parkolás óradíja 175 Ft.

Nyitvatartás:
Hétfő- péntek: 08-20 h
Szombat: 08-14 h
Vasárnap: zárva

GPS- koordináták:
Északi szélesség 47.537772 fok
Keleti hosszúság 19.037863 fok