+36 30 472 5688 hello kukac highcareobuda.hu 1032 Budapest Kenyeres u. 9. fsz. 2. Nyitva: H-P: 08-20; Szo: 08-14; V: zárva
Bemutatkozás, információk, háttér - High Care Center Óbuda

Rólunk

Rövid híreink
  • Újra megnyitottunk! Biztonságos körülmények között várjuk ismét kedves Vendégeinket.
  • Webshopunk is üzemel a régi rend szerint, minden kézbesítési móddal.
  • Üzletünk előtt az utcai parkolás óradíja jelegleg 265 forint.


Bemutatkozás

Kedves Látogatónk! Nagy örömünkre szolgál, hogy honlapunkon köszönthetjük. Engedje meg, hogy pár sorban bemutassuk üzletünket, céljainkat!

A High Care Center Óbuda elődje, a Titanilla szépségszalon 2011 októberében nyílt meg Óbudán, a Flórián tértől nem messze lévő Kenyeres utcában, 100%- ban magyar tulajdonú vállalkozásként. A hangsúlyt a kezdetektől fogva a minőségre és a különlegességre helyeztük - a középpontban a vendégekkel. Nálunk nem fordulhat elő, hogy vendégünk nem kap kellő figyelmet, intimitást, diszkréciót vagy nyugalmat. A szépségszalon szó a mi értelmezésünkben csakugyan szalont jelent: egy méretes, kényelmes és barátságos közösségi helyet, ahol a vendégek szívesen töltik idejüket és ahová örömmel vissza- visszajárnak.

Küldetésünknek tekintjük, hogy vendégeink számára a tőlünk telhető legnagyobb szakértelemmel és gondoskodással, odafigyeléssel biztosítsuk a regenerálódásra, egészségmegőrzésre szánt idő kellemes eltöltését. Üzletünkben mindenkivel külön- külön, fallal, zárható ajtóval elválasztott kabinban foglalkozunk, ezáltal biztosított a kényelem, a nyugalom és és törődés. Üzletpolitikánk meghatározásakor fontosnak tartottuk, hogy minőségi szolgáltatásinkhoz és környezetünkhöz megfizethető árak társuljanak: árpalettánkon az alapszintű kezelésektől a prémium szolgáltatásokig minden megtalálható - így valamennyi vendégünk megtalálhatja nálunk a számítását.

A magas igényeket csak magas minőségű termékekkel, eljárásokkal és berendezésekkel lehetséges megfelelően kiszolgálni. Ezért döntöttünk a német High Care (Weyergans) márka, valamint az általa képviselt nívó mellett. Fontos kiemelni, hogy a High Care termékekkel nem csupán a szépség, hanem (ami ennél sokkal fontosabb) az egészség is megőrizhető, javítható. Testkezelő eljárásaink a szépségipar és az orvostudomány határmezsgyéjén működnek, bizonyítottan jó hatásai (leginkább a nyirokkeringés, vérkeringés javítása, méregtelenítés) miatt például Németországban számos kezelésünket orvosok is alkalmazzák. A High Care szakkozmetikusok alapos képzést kapnak (kozmetológus orvosokat is bevonva), ezáltal is biztosítva a termékek és eszközök helyes használatát és a kezelések kiváló eredményeit.

Minden emberi szervezet más és más. Ezért - a High Care filozófiát követve - vendégeink számára személyre szabott kezelési tervet készítünk, gondosan odafigyelve a konkrét problémákra, megoldást kínálva azokra. A kezelési terv elkészítése az állapotfelméréssel kezdődik, amelynek eredményeit számítógépes anamnézis programunkkal értékeljük ki, majd High Care szakkozmetikusunk elvégzi a terven az utolsó pontosításokat, kiegészítéseket. Az állapotfelmérés természetesen mindenki számára díjmentes, minden vendégünket részletesen, írásban tájékoztatjuk állapotáról. Az összeállított testkezelő bérletek kimagasló eredményeket érnek el a narancsbőr (cellulit) ellen vívott küzdelemben, vendégeink nagy örömére. A kezeléssorozatok elengedhetetlen pillére az otthoni ápolás, amelyhez vendégeink számára testreszabott ajánlatot teszünk.

A High Care arckezelések élvonalbeli anti- aging alapanyagokat, módszereket vonultatnak fel az arcbőr fiatalítására, regenerálására. Erre a legjobb és legaktuálisabb példa a 2013- mas év kozmetikai szenzációja, a növényi őssejt szérumot alkalmazó First Lady kezelés, amely a világon elsőként alkalmazza a növényi őssejt szérumot kozmetikai célokra.

Valljuk, hogy a szépséghez önmagunk elfogadása, belső harmónia is szükséges. A kezelések közben szakembereink a szépségápoláshoz és az egészséges életmód kialakításához szükséges hasznos tanácsokkal látják el vendégeinket.

A High Care Center Óbuda szolgáltatásai között a High Care kezeléseken felül többféle masszázs és infraszauna is található.

Töltsön el Ön is pár kellemes órát nálunk, bízza magát szakértő kezekre!
Megtalálásunkhoz sok hasznos információt talál a Kapcsolat oldalunkon.

Szeretettel várjuk üzletünkben!

Kérjen időpontot kezelésünkre!

Beleegyezem, hogy számomra a High Care Center Óbuda hírlevelet (eDM) küldjön, amíg le nem iratkozom.

High Care Center Óbuda

Címünk: 1032 Budapest, Kenyeres u. 9. földszint 2.
Telefon: +36 30 472 5688
E-mail: info kukac highcareobuda pont hu
Bejárat: közvetlenül a Kenyeres utcáról. Kérjük, csengessen az ajtó melletti kaputelefonon!
A Kenyeres utca egyirányú a Bécsi út felől a Szőlő utca irányába.
Figyelem! Az utcai parkolás üzletünk előtt 2015 őszétől fizetős. A parkolás óradíja 175 Ft.

Nyitvatartás:
Hétfő- péntek: 08-20 h
Szombat: 08-14 h
Vasárnap: zárva

GPS- koordináták:
Északi szélesség 47.537772 fok
Keleti hosszúság 19.037863 fok