+36 30 472 5688 hello kukac highcareobuda.hu 1032 Budapest Kenyeres u. 9. fsz. 2. Nyitva: H-P: 08-20; Szo: 08-14; V: zárva
Bemutatkozás, információk, háttér - High Care Center Óbuda

Rólunk

Rövid híreink


Bemutatkozás

Kedves Látogatónk! Nagy örömünkre szolgál, hogy honlapunkon köszönthetjük. Engedje meg, hogy pár sorban bemutassuk üzletünket, céljainkat!

A High Care Center Óbuda elődje, a Titanilla szépségszalon 2011 októberében nyílt meg Óbudán, a Flórián tértől nem messze lévő Kenyeres utcában, 100%- ban magyar tulajdonú vállalkozásként. A hangsúlyt a kezdetektől fogva a minőségre és a különlegességre helyeztük - a középpontban a vendégekkel. Nálunk nem fordulhat elő, hogy vendégünk nem kap kellő figyelmet, intimitást, diszkréciót vagy nyugalmat. A szépségszalon szó a mi értelmezésünkben csakugyan szalont jelent: egy méretes, kényelmes és barátságos közösségi helyet, ahol a vendégek szívesen töltik idejüket és ahová örömmel vissza- visszajárnak.

Küldetésünknek tekintjük, hogy vendégeink számára a tőlünk telhető legnagyobb szakértelemmel és gondoskodással, odafigyeléssel biztosítsuk a regenerálódásra, egészségmegőrzésre szánt idő kellemes eltöltését. Üzletünkben mindenkivel külön- külön, fallal, zárható ajtóval elválasztott kabinban foglalkozunk, ezáltal biztosított a kényelem, a nyugalom és és törődés. Üzletpolitikánk meghatározásakor fontosnak tartottuk, hogy minőségi szolgáltatásinkhoz és környezetünkhöz megfizethető árak társuljanak: árpalettánkon az alapszintű kezelésektől a prémium szolgáltatásokig minden megtalálható - így valamennyi vendégünk megtalálhatja nálunk a számítását.

A magas igényeket csak magas minőségű termékekkel, eljárásokkal és berendezésekkel lehetséges megfelelően kiszolgálni. Ezért döntöttünk a német High Care (Weyergans) márka, valamint az általa képviselt nívó mellett. Fontos kiemelni, hogy a High Care termékekkel nem csupán a szépség, hanem (ami ennél sokkal fontosabb) az egészség is megőrizhető, javítható. Testkezelő eljárásaink a szépségipar és az orvostudomány határmezsgyéjén működnek, bizonyítottan jó hatásai (leginkább a nyirokkeringés, vérkeringés javítása, méregtelenítés) miatt például Németországban számos kezelésünket orvosok is alkalmazzák. A High Care szakkozmetikusok alapos képzést kapnak (kozmetológus orvosokat is bevonva), ezáltal is biztosítva a termékek és eszközök helyes használatát és a kezelések kiváló eredményeit.

Minden emberi szervezet más és más. Ezért - a High Care filozófiát követve - vendégeink számára személyre szabott kezelési tervet készítünk, gondosan odafigyelve a konkrét problémákra, megoldást kínálva azokra. A kezelési terv elkészítése az állapotfelméréssel kezdődik, amelynek eredményeit számítógépes anamnézis programunkkal értékeljük ki, majd High Care szakkozmetikusunk elvégzi a terven az utolsó pontosításokat, kiegészítéseket. Az állapotfelmérés természetesen mindenki számára díjmentes, minden vendégünket részletesen, írásban tájékoztatjuk állapotáról. Az összeállított testkezelő bérletek kimagasló eredményeket érnek el a narancsbőr (cellulit) ellen vívott küzdelemben, vendégeink nagy örömére. A kezeléssorozatok elengedhetetlen pillére az otthoni ápolás, amelyhez vendégeink számára testreszabott ajánlatot teszünk.

A High Care arckezelések élvonalbeli anti- aging alapanyagokat, módszereket vonultatnak fel az arcbőr fiatalítására, regenerálására. Erre a legjobb és legaktuálisabb példa a 2013- mas év kozmetikai szenzációja, a növényi őssejt szérumot alkalmazó First Lady kezelés, amely a világon elsőként alkalmazza a növényi őssejt szérumot kozmetikai célokra.

Valljuk, hogy a szépséghez önmagunk elfogadása, belső harmónia is szükséges. A kezelések közben szakembereink a szépségápoláshoz és az egészséges életmód kialakításához szükséges hasznos tanácsokkal látják el vendégeinket.

A High Care Center Óbuda szolgáltatási köre a High Care kezeléseken felül többféle masszázst, szoláriumot, infraszaunát, valamint műkörömépítést, manikűrt és pedikűrt is tartalmaz.

Töltsön el Ön is pár kellemes órát nálunk, bízza magát szakértő kezekre!
Megtalálásunkhoz sok hasznos információt talál a Kapcsolat oldalunkon.

Szeretettel várjuk üzletünkben!

Kérjen időpontot kezelésünkre!

Beleegyezem, hogy számomra a High Care Center Óbuda hírlevelet (eDM) küldjön, amíg le nem iratkozom.

High Care Center Óbuda

Címünk: 1032 Budapest, Kenyeres u. 9. földszint 2.
Telefon: +36 30 472 5688
E-mail: info kukac highcareobuda pont hu
Bejárat: közvetlenül a Kenyeres utcáról. Kérjük, csengessen az ajtó melletti kaputelefonon!
A Kenyeres utca egyirányú a Bécsi út felől a Szőlő utca irányába.
Figyelem! Az utcai parkolás üzletünk előtt 2015 őszétől fizetős. A parkolás óradíja 175 Ft.

Nyitvatartás:
Hétfő- péntek: 08-20 h
Szombat: 08-14 h
Vasárnap: zárva

GPS- koordináták:
Északi szélesség 47.537772 fok
Keleti hosszúság 19.037863 fok