+36 30 472 5688 hello kukac highcareobuda.hu 1032 Budapest Kenyeres u. 9. fsz. 2. Nyitva: H-P: 08-20; Szo: 08-14; V: zárva
Vákuummasszázs a narancsbőr ellen - High Care Center Óbuda

SPM Vákuummasszázs

Rövid híreink
  • Újra megnyitottunk! Biztonságos körülmények között várjuk ismét kedves Vendégeinket.
  • Webshopunk is üzemel a régi rend szerint, minden kézbesítési móddal.
  • Üzletünk előtt az utcai parkolás óradíja jelegleg 265 forint.


Vákuummasszázs SPM készülékünkkel

A vákuummasszázs során egy üvegharang szívja fel a kezelt bőrfelület egy részét, majd a harang mozgatásával elérjük, hogy a felszippantott bőrfelület alatt elhelyezkedő göbök szétroppanjanak. Létezik kézi, illetve gépi változata is, üzletünkben mindkettő elérhető. A gépi vákuummasszázst leginkább narancsbőr elleni, zsírbontó kezelésként végezzük. Emellett alkalmazzuk az arckezelésben is. A vákuummasszázs gép előre beállított értékek szerint alakítja a kifejtett szívóhatás erejét.

A High Care SPM vákuummasszázs kezelése így tulajdonképpen a köpölyözés évezredes hagyományát élesztette fel új formában, a legújabb orvosi és kozmetikai felfedezések továbbfejlesztéseként, masszázzsal kombinálva.

Az alakformálás és a narancsbőr elleni eljárások egyik alapvető kezelési formája a vákuummasszázs. A cellulitos bőrfelületen a felfúvódott zsírsejtekben salakanyagok raktározódnak, a nyirokkeringés nem megfelelő, a kötőszövet pH-értéke savas irányba tolódik el, a kollagén termelődés lelassul. A kezelés során, a vákuumos nyirokmasszázs révén a nyirokutak átjárhatóvá válnak, így el tudják szállítani a nyirokfolyadékot. Széttördelhetők a zsírsejtek, javul a bőr vérkeringése, anyagcseréje, ezáltal a salakanyagok távozhatnak.

A szövetek több oxigénhez, tápanyaghoz jutnak, felpezsdül a kollagén-szintézis, megerősödik a kötőszövet, és visszanyeri rugalmasságát.

A vákuummasszázs egy hatékony, 21. századi anti-aging technológia az arc és a testalkat karbantartására. Minden esetben azonnal látható eredményt hoz!

A vákuummasszázs minden esetben kontakt anyag használatával történik, hogy a harang a bőrfelületen könnyedén csúszhasson. A kezelés igen erőteljes, hiszen a cél a zsírsejtek, csomók széttörése. Ebből fakadóan hozzá nem szokott vendégeknek okozhat véraláfutást, a kezelt terület idiglenes elszíneződését. Ez azonban csak annak a jele, hogy a kezelés ténylegesen intenzív volt.

Jelentkezzen díjtalan állapotfelmérésünkre!

Vákuummasszázs testkezelő kúrában

A vákuummasszázs a narancsbőr egyik igen hatékony ellensége- a testkezelő kúráink lényeges összetevője. Természetesen minden vendégünk kúráját személyre szabottan állítjuk össze, ingyenes állapotfelmérésünk során, amely nem von maga után semmilyen kötelezettséget. Olvasson többet narancsbőr elleni kezeléseinkről, és ha szeretné, hogy Önnek is elkészítsük testre szabott cellulitkezelő tervét, keressen bennünket bizalommal!

SPM vákuummasszázs áraink

Az SPM vákuummasszázs ára a kezelés hosszától függ: elérhetőek 20, 30, 40, 50, sőt 60 perces kezelések is. A listaárak ehhez mérten 4500 és 10300 forint között mozognak.

Kérdése van?

Forduljon hozzánk bizalommal akár emailben (info kukac highcareobuda pont hu), telefonon (+36 30 4725688), vagy kapcsolat űrlapunkon keresztül, készséggel segítünk!

A vákuummasszázs kitűnő választás a narancsbőr ellen! Kérje Ön is személyre szabott kezelési tervünket díjtalanul, kötelezettségek nélkül! vákuummasszázs, narancsbőr, cellulit, high care

Kérjen időpontot kezelésünkre!

Beleegyezem, hogy számomra a High Care Center Óbuda hírlevelet (eDM) küldjön, amíg le nem iratkozom.

High Care Center Óbuda

Címünk: 1032 Budapest, Kenyeres u. 9. földszint 2.
Telefon: +36 30 472 5688
E-mail: info kukac highcareobuda pont hu
Bejárat: közvetlenül a Kenyeres utcáról. Kérjük, csengessen az ajtó melletti kaputelefonon!
A Kenyeres utca egyirányú a Bécsi út felől a Szőlő utca irányába.
Figyelem! Az utcai parkolás üzletünk előtt 2015 őszétől fizetős. A parkolás óradíja 175 Ft.

Nyitvatartás:
Hétfő- péntek: 08-20 h
Szombat: 08-14 h
Vasárnap: zárva

GPS- koordináták:
Északi szélesség 47.537772 fok
Keleti hosszúság 19.037863 fok