+36 30 472 5688 hello kukac highcareobuda.hu 1032 Budapest Kenyeres u. 9. fsz. 2. Nyitva: H-P: 08-20; Szo: 08-14; V: zárva
Vacustyler a narancsbőr ellen - High Care Center Óbuda

Vacustyler

Rövid híreink
  • Újra megnyitottunk! Biztonságos körülmények között várjuk ismét kedves Vendégeinket.
  • Webshopunk is üzemel a régi rend szerint, minden kézbesítési móddal.
  • Üzletünk előtt az utcai parkolás óradíja jelegleg 265 forint.


Vacustyler kezelésünkről

Mint tudjuk, a narancsbőr és a visszér "édestestvérek". Mindkettő kialakulásának oka a laza kötőszövet, amely olyan, mint egy időzített bomba: pangó nyirokáramlás, salak- és zsírlerakódás a szervezetben, felszaporodó méreganyagok, ellustuló vérkeringés, és csak jönnek, jönnek a kilók. Ami húszévesen még csak esztétikai problémának tűnik, az később igen komoly keringési rendellenességek forrásává válhat. Ebben lehet Önnek is nagy segítségére a Vacustyler.

A DCT (Differenciált Cellulit Terápia) egyik alapköve a Vacustyler, amely egy "külső nyirokszív" az altest számára. Célja a salaktalanítás és a vérellátás, sima bőr és kerületcsökkenés a felsőcombon, a hason és a fenéken. A Vacustyler készülék a szívás és nyomás segítségével működik - tehát a vákuumot váltogatja az atmoszférikus nyomással. A negatív nyomásnál a vér és az oxigén az érintett kezelési felületbe, a lábakba pumpálódik, majd a pozitív nyomásnál az elhasznált vér és a salakanyagok a vénákon és a nyirokereken keresztül a törzs irányába szállítódnak. 

Megszünteti az ödémát és a fáradt láb érzést. A negatív nyomású kezelés mintegy befektetés az Ön egészségébe, vitalitásába és teljesítőképességébe.  A Vacustyler által nyújtott vákuum kezelés egy olyan, az egészséget visszaállító, egészséget fenntartó kezelés, mely túlmutat egy kozmetikai kezelésen, de nem igényli orvos jelenlétét.

A Vacustyler segít abban, hogy friss vér, friss oxigén jusson el  az alsó testfélbe, a pozitív nyomás pedig serkenti a vér- és nyirokereket a salakanyagok elszállításában, biztosítva az anyagcsere egyensúlyát a szervezetben. A kezelés után a lábakban könnyedséget lehet érezni, s egyben a bőr megjelenési képe is pozitív változásokon megy át. A kényelmes kezelés mindössze 30 percig tart.

A Vacustyler felhasználási területe nem csupán csak egy modern módszere testünk karbantartásának. A fáradt, duzzadt lábakra különösen jó hatással bír, többek között a versenysportban is alkalmazzák.

Érdekesség: A Vacustyler által használt negatív nyomású hullám masszázs technológiáját a német légi és űrkutatási társaság egy csoportja fejlesztette ki (azért volt erre szükség, mert az űrhajósok a világűrben a negatív nyomású kezelés nélkül nem tudnának fent tartózkodni: a súlytalanság állapotában - a gravitáció segítő hatása nélkül - a szív túl gyenge ahhoz, hogy a lábakba juttassa a vért), s az utóbbi időben számos tanulmány jelent meg e témában. Dr. Rudolf Weyergans az ő eredményeiket felhasználva, ötvözve saját kutatásaival alkotta meg a High Care Vacustyler gépét.

Jelentkezzen díjtalan állapotfelmérésünkre!

Vacustyler a testkezelő kúrákban

Személyre szabott testkezelő kúráink részeként a Vacustyler kezelések mindennaposak a narancsbőr elleni harc során. Természetesen minden Vendégünket egyéni kúra alapján kezeljük, amelyet díjtalan állapotfelmérésünk alapján állítunk össze. Olvasson többet narancsbőr elleni kezeléseinkről, és ha Ön is szeretné, hogy elkészítsük személyre szabott testkezelő kúráját, keressen bennünket bizalommal!

Vacustyler áraink

Vacustyler kezelésünknek számos változata elérhető a felhasznált anyagok és a kezelt testrészek szerint. Ennek megfelelően az árak 5400 és 8200 forint között mozognak.

Kérdése van?

Forduljon hozzánk bizalommal akár emailben (info kukac highcareobuda pont hu), telefonon (+36 30 4725688), vagy kapcsolat űrlapunkon keresztül, készséggel segítünk!

A Vacustyler negatív nyomású hullámaival a legkülönfélébb problémák orvoslására alkalmas, amelyek közül csak egy a narancsbőr. Tudjon meg többet oldalunkon! vacustyler, narancsbőr, cellulit, high care

Kérjen időpontot kezelésünkre!

Beleegyezem, hogy számomra a High Care Center Óbuda hírlevelet (eDM) küldjön, amíg le nem iratkozom.

High Care Center Óbuda

Címünk: 1032 Budapest, Kenyeres u. 9. földszint 2.
Telefon: +36 30 472 5688
E-mail: info kukac highcareobuda pont hu
Bejárat: közvetlenül a Kenyeres utcáról. Kérjük, csengessen az ajtó melletti kaputelefonon!
A Kenyeres utca egyirányú a Bécsi út felől a Szőlő utca irányába.
Figyelem! Az utcai parkolás üzletünk előtt 2015 őszétől fizetős. A parkolás óradíja 175 Ft.

Nyitvatartás:
Hétfő- péntek: 08-20 h
Szombat: 08-14 h
Vasárnap: zárva

GPS- koordináták:
Északi szélesség 47.537772 fok
Keleti hosszúság 19.037863 fok