+36 30 472 5688 hello kukac highcareobuda.hu 1032 Budapest Kenyeres u. 9. fsz. 2. Nyitva: H-P: 08-20; Szo: 08-14; V: zárva
Tű nélküli mezoterápia a narancsbőr ellen - High Care Center Óbuda

Tű nélküli mezoterápia

Rövid híreink
  • Újra megnyitottunk! Biztonságos körülmények között várjuk ismét kedves Vendégeinket.
  • Webshopunk is üzemel a régi rend szerint, minden kézbesítési móddal.
  • Üzletünk előtt az utcai parkolás óradíja jelegleg 265 forint.


A tű nélküli mezoterápiáról

A tű nélküli mezoterápia egy olyan kozmetikai eljárás, amely a hatóanyagokat a bőr mélyére képes juttatni mindenféle fájdalmas, durva beavatkozás nélkül (non- invazív eljárás). Működésének alapja az, hogy az alkalmazott elektromos stimuláció lehetővé teszi a hatóanyagok számára a bőr sejtjein való áthatolást (azok polarizációjának ideiglenes megváltoztatásával) és megkönnyíti azok felszívódását. Ezt a jelenséget elektroporációnak nevezik.

A High Care tű nélküli mezoterápiás kezelései kiterjednek az arcbőr, illetve nyak, dekoltázs megújítására, fiatalítására, illetve testkezelési eljárásokra is, mint például a narancsbőr kezelése: olyan speciális High Care termékek is léteznek már a tű nélküli mezoterápiához, amelyek a lábak, a has és a fenék kötőszöveteinek erősítésére szolgálnak.

A tű nélküli mezoterápiás kezelések során a szaruréteg alá is bejutnak a hatóanyagok, s a szaruréteg alsó rétegében 400-szoros, ez alatt pedig 1200-szoros hatóanyag koncentráció többlet keletkezik.

A Meso Care készülékkel végzett tű nélküli mezoterápiás kezelés biztosítja a látványos és tartós eredményt az arc-és testkezelések során. A kezelési programok intenzitását mindenki saját igényeihez mérten tudja módosítani egészen a bizsergető érzésig, ezáltal még inkább elősegítve az optimális eredmény elérését. Hatására fokozódik a kollagén és elasztin fehérjék újratermelődése, mobilizálódik a szövetfolyadék, átjárhatóbbá válnak az érfalak.

Jelentkezzen díjtalan állapotfelmérésünkre!

Mezoterápia a testkezelő kúrákban

Mint a narancsbőr kezelése során a többi kezelés, a mezoterápia is annak személyre szabott kezelési tervnek lehet a része, amelyet a kezeléssorozat megkezdése előtt Vendégeinknek díjmentesen, közelezettségek nélkül kínálunk. Szeretné, hogy az Önét is elkészítsük? Jelentkezzen bizalommal ingyenes állapotfelmérésünkre elérhetőségeink valamelyikén!

Tű nélküli mezoterápia árak

Mezoterápiás testkezeléseink listaára fél ampullás kezelés esetén 8500 Ft, egész ampulla felhasználása esetén pedig 13700 Ft.

Kérdése van?

Forduljon hozzánk bizalommal akár emailben (info kukac highcareobuda pont hu), telefonon (+36 30 4725688), vagy kapcsolat űrlapunkon keresztül, készséggel segítünk!

A tű nélküli mezoterápia segítségével orvosi beavatkozás nélkül juttathatunk narancsbőr elleni hatóanyagot bőrünk mélyére. Próbálja ki Ön is! tű nélküli mezoterápia, narancsbőr, cellulit, high care, elektroporáció

Kérjen időpontot kezelésünkre!

Beleegyezem, hogy számomra a High Care Center Óbuda hírlevelet (eDM) küldjön, amíg le nem iratkozom.

High Care Center Óbuda

Címünk: 1032 Budapest, Kenyeres u. 9. földszint 2.
Telefon: +36 30 472 5688
E-mail: info kukac highcareobuda pont hu
Bejárat: közvetlenül a Kenyeres utcáról. Kérjük, csengessen az ajtó melletti kaputelefonon!
A Kenyeres utca egyirányú a Bécsi út felől a Szőlő utca irányába.
Figyelem! Az utcai parkolás üzletünk előtt 2015 őszétől fizetős. A parkolás óradíja 175 Ft.

Nyitvatartás:
Hétfő- péntek: 08-20 h
Szombat: 08-14 h
Vasárnap: zárva

GPS- koordináták:
Északi szélesség 47.537772 fok
Keleti hosszúság 19.037863 fok