+36 30 472 5688 hello kukac highcareobuda.hu 1032 Budapest Kenyeres u. 9. fsz. 2. Nyitva: H-P: 08-20; Szo: 08-14; V: zárva
Testtekercselés a narancsbőr ellen - High Care Center Óbuda

Testtekercselés (Body Wrapping)

Rövid híreink
  • Újra megnyitottunk! Biztonságos körülmények között várjuk ismét kedves Vendégeinket.
  • Webshopunk is üzemel a régi rend szerint, minden kézbesítési móddal.
  • Üzletünk előtt az utcai parkolás óradíja jelegleg 265 forint.


A testtekercselésről

A testtekercselés a narancsbőr kezelése során alkalmazott egyik leggyakoribb és leghatásosabb testkozmetikai eljárás. Ez a módszer kombinálja az aromaterápiát a kompressziós terápiával. Ahogy a narancsbőr kezeléseknél szokásos, a testtekercselés esetében is a nyirokrendszer aktiválása mellett bejuttatott hatóanyagok garantálják az eredményt.

Testtekercseléskor a bőrfelületre anyagcsere- serkentő hatóanyagok, majd tekercselt fólia kerül. A fólia szorosan illeszkedik bőrünkhöz, nyomást fejtve ki arra: a nyomás lentről felfelé csökken, de még érezhető a hason is (a fólia szorossága azonban sosem akadályozza a légzést, nem kellemetlen). Ez elősegíti a hatóanyagok mély bőrbe hatolását és növeli azok hatásfokát. A kombinált kompressziós csomagolás fokozza a salaktalanítást, a kezelések során érezhetően javul a bőr állapota, a zsírtartalékok pedig látványosan fogynak. A testtekercselés szabályozza a salakanyagok elszállítását, az eredmény látható és mérhető.

A fóliában eltöltött High Care testtekercselő kezelések után nemcsak könnyebbnek fogja érezni magát, hanem a problémás zónák területén akár több centiméteres csökkenést is tapasztalhat. Ez a gyakorlatban egy farmernadrág mérettel kisebbet jelent! Ezt a témában legnagyobb tudományos kísérlet is  igazolja (dr. Rudolf Weyergans: Cellulit szimptómák, okok és kezelések).

Jelentkezzen díjtalan állapotfelmérésünkre!

Testtekercselés kúraszerűen

A testtekercselést kúraszerűen, de nem önmagában alkalmazzuk, hanem a testkezelő kúrák részeként, számos egyéb kezeléssel együtt, mégpedig személyre szabott kezelési terv alapján. Olvasson többet erről szóló oldalunkon ezekről a narancsbőr kezelésekről! Egy testkezelő kúra összeállítása díjmentes állapotfelmérés során történik, amely nem von maga után semmilyen kötelezettséget. Amennyiben Ön is szeretné, hogy elkészítsük saját kúráját, kérjük, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeink valamelyikén!

Testtekercselés áraink

Testtekercseléseink időtartama 50 perc. Többféle testtekercselést kínálunk Vendégeinknek, a teljes testes kezelések ára 6200 Ft és 8700 Ft között mozog.

Kérdése van?

Forduljon hozzánk bizalommal akár emailben (info kukac highcareobuda pont hu), telefonon (+36 30 4725688), vagy kapcsolat űrlapunkon keresztül, készséggel segítünk!

Kérjen időpontot kezelésünkre!

Beleegyezem, hogy számomra a High Care Center Óbuda hírlevelet (eDM) küldjön, amíg le nem iratkozom.

High Care Center Óbuda

Címünk: 1032 Budapest, Kenyeres u. 9. földszint 2.
Telefon: +36 30 472 5688
E-mail: info kukac highcareobuda pont hu
Bejárat: közvetlenül a Kenyeres utcáról. Kérjük, csengessen az ajtó melletti kaputelefonon!
A Kenyeres utca egyirányú a Bécsi út felől a Szőlő utca irányába.
Figyelem! Az utcai parkolás üzletünk előtt 2015 őszétől fizetős. A parkolás óradíja 175 Ft.

Nyitvatartás:
Hétfő- péntek: 08-20 h
Szombat: 08-14 h
Vasárnap: zárva

GPS- koordináták:
Északi szélesség 47.537772 fok
Keleti hosszúság 19.037863 fok