+36 30 472 5688 hello kukac highcareobuda.hu 1032 Budapest Kenyeres u. 9. fsz. 2. Nyitva: H-P: 08-20; Szo: 08-14; V: zárva
Oxigén kezelés a narancsbőr ellen - High Care Center Óbuda

Oxigén kezelés - Dermio Care

Rövid híreink
  • Újra megnyitottunk! Biztonságos körülmények között várjuk ismét kedves Vendégeinket.
  • Webshopunk is üzemel a régi rend szerint, minden kézbesítési móddal.
  • Üzletünk előtt az utcai parkolás óradíja jelegleg 265 forint.


A Dermio Care, azaz oxigén kezelés High Care- módra

A High Care savasodás megszüntetésére kifejlesztett legújabb, innovatív módszere a dermionológia (oxigénion kezelés), az ezt támogató oxigénterápiás készülék pedig a Dermio Care. Az új báziskúra megóvja egészségünket, feszesíti a bőrt és csökkenti a cellulitot - mindezt a szervezet káros többlet savmennyiségének semlegesítésével.

A sav-bázis egyensúly a test anyagcsere folyamatában nagy szerepet játszik. A petyhüdt bőr és az elsalakosodott szövetek (narancsbőr) egy jelzés arra vonatkozóan, hogy ez az egyensúly felborult, és a szervezet elsavasodott (ennek okairól olvashat bővebben narancsbőr kezelő oldalunkon). A dermionológia (amely tulajdonképpen nem más, mint a bőr ellátása, kezelése ionizált oxigénnel) segít a méregtelenítésben és a savak, bázisok egyensúlyba állításában.

A dermionológia azt jelenti, hogy az oxigén ionokat a bőrön keresztül juttatjuk be a szervezetbe, így a savak és a méreganyagok elektrokémiai úton semlegesítődnek. Az egész szervezet belülről kifelé válik egyre egészségesebbé, a negatív töltésű oxigén ionoknak kösznhetően. A szabadalomként is bejelentett dermionológia ISO-13485 alatt orvosi termékként igazolt, amely a magas minőség és hatékonyság bizonyítéka.

Mi mindenre ajánljuk az oxigén kezelést?

Az oxigén kezelés, a dermionológia jótékony hatással van az anyagcsere-betegségekre, a reumára, a csontritkulásra és a köszvényre is. Allergiásoknak is nagy megkönnyebbülést jelent a sok oxigén ion, a tiszta levegő. A légúti allergiás tünetek a kezelés idejére megszűnnek, az oxigén ionok hosszútávú használatával pedig folyamatosan enyhülnek.

Oxigénion kezelésünk hatékonyan kezeli a visszereket, seprűvénákat, segít elkerülni a trombózist, a csontritkulást és az ödémásodást is.

Az oxigénes kezelés pozitív mellékhatása a kollagénképződés, ami a feszes kötőszövetekhez szükséges. Ezzel javul a bőr izompumpa funkciója, amitől a bőr sima és bársonyos lesz.

A negatív töltésű oxigén ionokkal semlegesített savak, toxinok és szabad gyökök a vér- és nyirokrendszeren keresztül, a veséken át kiválasztódnak és távoznak a szervezetből. Narancsbőr kezelő kúráink részeként különlegesen hatékony, ha testtekercseléssel kombináljuk.

Az oxigénes kezelés menete

Egy oxigénionos (dermionológiai) kezelés 30 percet vesz igénybe, ez alatt a vendég fekszik. Le kell vetkőzni fehérnemûre. A kezelés előtt speciális zselét visznek fel, amely nagyon pozitívan befolyásolja a bőrön keresztül történő ionizálást. Az alsó testet csípőig egy dermio-zsákba bújtatják. Ez egy speciális bevonatú fóliából áll, amely nem engedi, hogy a negatív töltésű ionok elveszítsék töltésüket. A zsák egy csövön keresztül áll összeköttetésben a készülékkel, amely rövid idő alatt felfújja azt és köbcentiméterenként 5 millió negatív oxigénionnal megtölti (a normál érték hozzávetőlegesen 2000 anion/cm3).

A cél a többletsavakat elektromos feszültség alatt negatív töltésû oxigén ionokkal semlegesíteni, és kiválasztani.

Jelentkezzen díjtalan állapotfelmérésünkre!

Oxigén kezelés - kúraszerűen

A dermionológia egy új építőköve sokat hirdetett narancsbőr kezelő módszertanunknak, az egész testes Differenciált Cellulit Terápiának (DCT), amely a kötőszövetek feszesítésére, a savbázis egyensúly helyreállítására, a narancsbőr elleni küzdelemre szolgál.

Testkezelő kúráink során az oxigénionos kezelést egyéb eljárásokkal kombinálva alkalmazzuk. Tudjon meg többet kezeléseinkről ezen az oldalon! A kúrák összeállítása díjmentes, előzetes állapotfelmérés alapján történik, amely kötelezettséget nem hordoz magában. Ha szeretné, hogy elkészítsük az Ön személyre szabott narancsbőr kezelő kúráját, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeink valamelyikén!

Oxigén kezelés áraink

Dermionológiai testkezeléseink ára 6000 és 7700 Ft közötti, a kezelések időtartama 30 perc. 40 perc oxigén inhaláció listaára 2500 Ft.

Kérdése van?

Forduljon hozzánk bizalommal akár emailben (info kukac highcareobuda pont hu), telefonon (+36 30 4725688), vagy kapcsolat űrlapunkon keresztül, készséggel segítünk!

Kérjen időpontot kezelésünkre!

Beleegyezem, hogy számomra a High Care Center Óbuda hírlevelet (eDM) küldjön, amíg le nem iratkozom.

High Care Center Óbuda

Címünk: 1032 Budapest, Kenyeres u. 9. földszint 2.
Telefon: +36 30 472 5688
E-mail: info kukac highcareobuda pont hu
Bejárat: közvetlenül a Kenyeres utcáról. Kérjük, csengessen az ajtó melletti kaputelefonon!
A Kenyeres utca egyirányú a Bécsi út felől a Szőlő utca irányába.
Figyelem! Az utcai parkolás üzletünk előtt 2015 őszétől fizetős. A parkolás óradíja 175 Ft.

Nyitvatartás:
Hétfő- péntek: 08-20 h
Szombat: 08-14 h
Vasárnap: zárva

GPS- koordináták:
Északi szélesség 47.537772 fok
Keleti hosszúság 19.037863 fok