+36 30 472 5688 hello kukac highcareobuda.hu 1032 Budapest Kenyeres u. 9. fsz. 2. Nyitva: H-P: 08-20; Szo: 08-14; V: zárva
Lipolízis a narancsbőr ellen - High Care Center Óbuda

Lipolízis - a Bodystar készülék

Rövid híreink
  • Újra megnyitottunk! Biztonságos körülmények között várjuk ismét kedves Vendégeinket.
  • Webshopunk is üzemel a régi rend szerint, minden kézbesítési móddal.
  • Üzletünk előtt az utcai parkolás óradíja jelegleg 265 forint.


A Bodystar készülékről

A Bodystar egy igazi mindentudó készülék. Mindegy, hogy cellulitról, helyi zsírpárnákról, alakformálásról vagy lazító elektromasszázsról van szó:  alkalmazási lehetősége nagyon sokrétű. A zsírpárna és lovaglónadrág kezelések legkedveltebb készüléke, valóságos testkozmetikai svájcibicska. Három működési módja: lipolízis, isotone, bodyshape.

Lipolízis - A finom áram segít

Az elektromos áram jó hatása a zsírbontásra már hosszú idő óta ismert, ez a lipolízis. Minden egészséges sejtnek van egy normál feszültsége, mert belülről és kívülről különböző ionkoncentráció övezi.
Az áram hatására ioncsere megy végbe a sejt belseje és a sejt közötti tér közt. A sejtfeszültség megváltozik, a sejtmembrán rövid ideig átjárható lesz. Emiatt fokozott sejtanyagcsere jön létre.

Anyagcsere közben fokozottan képződik a lipáz anyagcsere-enzim, ami megnöveli a sejtekben a zsíranyagcserét, ezáltal elősegíti a fogyást. Egyidejűleg megkezdődik a terület intenzív vérellátása, ami gondoskodik az anyagcsere-végtermékek gyors elszállításáról, elősegítve a testsúlycsökkentés folyamatosságát.

Isotone - Egyre feszesebb

A Bodystar kezelések egyik nélkülözhetetlen eleme a lipolízis mellett az isotone program, amely egyedülálló módon feszesíti a kötőszövetet - az úgynevezett kozmetikai problémás zónák attraktív kezelése.

A speciális program eredménye a bőr alatti izomrészek ritmikus összehúzódása, amely semmilyen aktív sporttevékenységgel sem helyettesíthető. A speciális öntapadó elektródákat egyszerűen felhelyezzük az adott területre, s egy 30 perces kezelés során kellemesen pihenhet, lazíthat, mivel a mikroprocesszorok által vezérelt folyamat szabályozza önmagát.

Polyshape - passzív testgyakorlat

A program alapját a különböző áramkoktélok hatására létrejött passzív izommozgás képezi: a Bodystar mozgatja meg az izmokat. Nehezére esik a mozgás? A High Care által kifejlesztett eljárás során csak kényelmesen feküdnie kell, s az akár több százszor bekövetkező izommozgás azon a helyen lesz aktív, ahol Önnek a legnagyobb szüksége van rá. A változatos frekvencia megakadályozza, hogy az adott izom hozzászokjon a külső ingerhez.

Az áram a sejtek anyagcseréjét is erősíti közvetlen stimulációval. A Polyshape program hosszabb távon is javítja az izmok tónusát. Ezáltal izmaink erősebben fogják pumpálni a szövetközi folyadékot, így élénkítve a nyirokáramlást. A Polyshape hatásai leginkább a fenéken és az előrebukó hason figyelemreméltók.

Jelentkezzen díjtalan állapotfelmérésünkre!

Lipolízis - kúraszerűen

A lipolízist kúraszerűen, más testkezelő módszerekkel kombinálva, egyénre szabott kezelési terv részeként alkalmazzuk. Számítógéppel támogatott állapotfelmérésünk teljesen díjmentes, kötelezettséget nem rejt magában - amennyiben szeretné, hogy összeállítsuk az Ön testkezelő kúráját, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeink valamelyikén!

Lipolízis, Polyshape, Isotone áraink

A Bodystar géppel végzett 50 perces kezeléseink (lipolízis, polyshape, isotone) árai 5200 és 14200 Ft között változnak a felhasznált elektródák számától függően.

Kérdése van?

Forduljon hozzánk bizalommal akár emailben (info kukac highcareobuda pont hu), telefonon (+36 30 4725688), vagy kapcsolat űrlapunkon keresztül, készséggel segítünk!

Kérjen időpontot kezelésünkre!

Beleegyezem, hogy számomra a High Care Center Óbuda hírlevelet (eDM) küldjön, amíg le nem iratkozom.

High Care Center Óbuda

Címünk: 1032 Budapest, Kenyeres u. 9. földszint 2.
Telefon: +36 30 472 5688
E-mail: info kukac highcareobuda pont hu
Bejárat: közvetlenül a Kenyeres utcáról. Kérjük, csengessen az ajtó melletti kaputelefonon!
A Kenyeres utca egyirányú a Bécsi út felől a Szőlő utca irányába.
Figyelem! Az utcai parkolás üzletünk előtt 2015 őszétől fizetős. A parkolás óradíja 175 Ft.

Nyitvatartás:
Hétfő- péntek: 08-20 h
Szombat: 08-14 h
Vasárnap: zárva

GPS- koordináták:
Északi szélesség 47.537772 fok
Keleti hosszúság 19.037863 fok