+36 30 472 5688 hello kukac highcareobuda.hu 1032 Budapest Kenyeres u. 9. fsz. 2. Nyitva: H-P: 08-20; Szo: 08-14; V: zárva
Gépi nyirokmasszázs - Slide Styler - High Care Center Óbuda

Slide- Styler: gépi nyirokmasszázs

Rövid híreink
  • Újra megnyitottunk! Biztonságos körülmények között várjuk ismét kedves Vendégeinket.
  • Webshopunk is üzemel a régi rend szerint, minden kézbesítési móddal.
  • Üzletünk előtt az utcai parkolás óradíja jelegleg 265 forint.


Slide- Styler: egyszerre kényeztető és egészséges

A gépi nyirokmasszázs során egy lágy, változó erősségű csúszóhullám halad végig az altesten a hastól egészen a lábujjakig és a karokon. A High Care nyirokmasszázs kezelő gépe, az eredeti Slide- Styler világszerte a testkezelési csúcstechnológiák között foglal helyet. 

Gépi nyirokmasszázsunk menete az, hogy a testre először zsírégető krém, majd fólia kerül. A nyirokerekre a hatást egy különleges kiképzésű matracrendszer gyakorolja, amely részei a géphez kapcsolódva ritmikusan felfúvódnak levegővel. A matracok felfújását és elernyedését a gép szabályozza, intenzitása és ritmusa egyaránt beállítható aszerint, hogy milyen állapotú narancsbőr kezelése a cél. A Slide- Styler nyirokmasszázs kezelés egyaránt alkalmazható hason, karon és az egész altesten. A ritmikus mozgás révén olyan hatékony masszázsban részesül a test, amely kikényszeríti a határozottabb, élettel telibb nyirokáramlást, és a vénás érrendszernek is segítségére van. A testen hullámokban halad végig a nyirokmasszázs nyomása, s a szervezet ezt meghálálja. Kellemes, ellazító kezelés, de nem csak a narancsbőr elleni látványos eredmény eléréséhez segíti pácienseinket. A kismamák jól tudják, hogy még a leginkább problémamentes terhességet is megkeserítheti a duzzadó vénák, beödémásodott fájós lábak érzete. A hullámzó nyirokmasszázs után kipihentnek, könnyűnek érezhetik lábaikat, mintha újjászülettek volna, ugyanis gépi nyirokmasszázsunknak azonnali nyiroködéma- mentesítő hatása van az alsó végtagokon.

Ezért hát készülékünket az ödémák kezelésére az orvosi gyakorlatban is jó ideje használják, hiszen az eljárás bizonyítottan jótékony hatást gyakorol a visszeres megbetegedések megelőzésére, hatékony kezelésére.

A gépi nyirokmasszázs az összetört zsírsejt- maradványok elszállítására különösen alkalmas. Alacsony folyadékbevitel, vagy nagyon laza kötőszövet esetén ez a kezelés az egyik legjobb módszer a salakanyagok kiürítésére, és a narancsbőr megelőzésére, kezelésére.

A különleges dél-amerikai kúszócserje kivonatát tartalmazó Alpha Mousse napi használatával megerősíthetjük a kötőszövetet és kitolhatjuk a nyirokmasszázs kezelés hatását.

Nyirokmasszázs a testkezelő kúra elemeként

A gépi nyirokmasszázst természetesen nem ötletszerűen, önmagában alkalmazzuk. Minden kedves Vendégünk személyre szabott testkezelő tervet kap, amennyiben bejelentkezik díjtalan (és kötelezettséget nem jelentő) állapotfelmérésünkre. Amennyiben kíváncsi saját bőrének állapotára, szeretné, hogy elkészítsük az Ön kezelési tervét, keressen bennünket bizalommal. További narancsbőr kezelésére alkalmas eljárásunkat ezen az oldalon keresse! Szeretettel várjuk!

Jelentkezzen díjtalan állapotfelmérésünkre!

Gépi nyirokmasszázs áraink

Slide Styler kezeléseink sokrétűsége miatt listaáraink 3200 és 8200 forint között mozognak.

Kérdése van?

Forduljon hozzánk bizalommal akár emailben (info kukac highcareobuda pont hu), telefonon (+36 30 4725688), vagy kapcsolat űrlapunkon keresztül, készséggel segítünk!

A gépi nyirokmasszázs kiváló eredményeket képes elérni narancsbőr ellen, vagy fájóm ödémás vágtagok esetén. Próbálja ki kezelésünket, nem fog csalódni! gépi nyirokmasszázs, narancsbőr, ödémás láb kezelése, high care

Kérjen időpontot kezelésünkre!

Beleegyezem, hogy számomra a High Care Center Óbuda hírlevelet (eDM) küldjön, amíg le nem iratkozom.

High Care Center Óbuda

Címünk: 1032 Budapest, Kenyeres u. 9. földszint 2.
Telefon: +36 30 472 5688
E-mail: info kukac highcareobuda pont hu
Bejárat: közvetlenül a Kenyeres utcáról. Kérjük, csengessen az ajtó melletti kaputelefonon!
A Kenyeres utca egyirányú a Bécsi út felől a Szőlő utca irányába.
Figyelem! Az utcai parkolás üzletünk előtt 2015 őszétől fizetős. A parkolás óradíja 175 Ft.

Nyitvatartás:
Hétfő- péntek: 08-20 h
Szombat: 08-14 h
Vasárnap: zárva

GPS- koordináták:
Északi szélesség 47.537772 fok
Keleti hosszúság 19.037863 fok