+36 30 472 5688 hello kukac highcareobuda.hu 1032 Budapest Kenyeres u. 9. fsz. 2. Nyitva: H-P: 08-20; Szo: 08-14; V: zárva
Narancsbőr kezeléseink - High Care Center Óbuda

Narancsbőr kezelések

Rövid híreink
  • Újra megnyitottunk! Biztonságos körülmények között várjuk ismét kedves Vendégeinket.
  • Webshopunk is üzemel a régi rend szerint, minden kézbesítési móddal.
  • Üzletünk előtt az utcai parkolás óradíja jelegleg 265 forint.


Narancsbőr: nem csak esztétikai kérdés!

Mindenkinek nagy álma, hogy a bőre feszes, gyönyörű és kifogástalan legyen...
Mi az, ami belerondít a képbe? Nem más, mint a narancsbőr, vagy más néven cellulit.
A narancsbőr jelenléte egyáltalán nem puszta esztétikai kérdés, hanem sajnos arról is tanúskodik, hogy a szervezetünk nem működik tökéletesen, egészségünk nincs teljesen rendben. A narancsbőrnek is természetesen megvannak a maga fokozatai, a szinte észrevehetetlentől az egészen komolyig. Egy azonban biztosra vehető: akinek a bőrén már megjelentek a kis gödröcskék, annak valamit tennie kell, mert tétlenül a helyzet romlani fog...

A High Care- nél a legjobb kezekben van!
Mi az a narancsbőr és hogyan keletkezik?
Cellulit vagy cellulitisz?
Küzdelem a narancsbőr ellen...

High Care, a narancsbőr specialistája

A High Care Center Óbuda az orvostudomány és a szépségipar határán lévő kezelésekkel dolgozik a narancsbőr ellen.

Üzletünk a németországi Weyergans High Care cég által szabadalmaztatott gépeket, termékeket, eljárásokat alkalmazza, amelyek világszerte elsőnek számítanak a narancsbőr kezelése terén. Dr. Rudolf Weyergans számtalan narancsbőr elleni eljárás eredeti kitalálója, szabadalmaztatója, mint például a testtekercselés, vagy a Vacusytler.

Ezek a narancsbőr kezelési módszerek például Németországban orvosok által is ajánlott, felírt gyógykezeléseknek számítanak (a magyar jogszabályok sajnos még nem állnak készen hasonló besorolásra).

Vendégeinknek nem csupán a narancsbőrét kezeljük, hanem keringésük megindításával, szervezetük salaktalanításával érjük el, hogy a test maga kezdhessen el megszabadulni a cellulittól. A tüneti kezelés helyett tehát a High Care a probléma gyökerére fókuszál. Ezért lehetséges az, hogy vendégeink rendszerint már az első pár kezelés után jelentős közérzetjavulásról számolnak be, és a testkezelő bérletek végén, az eredmények összefoglalásakor nemcsak számokat tudunk felmutatni, hanem elmondhatjuk, hogy érezhető változást tudtunk okozni a Differenciált Cellulit Terápia módszereinek segítségével.

Jelentkezzen díjtalan állapotfelmérésünkre!

A narancsbőr kezelés folyamata

Minden az állapotfelméréssel kezdődik. A High Care büszke rá, hogy Vendégei számára egyedülálló, számítógépes állapotfelmérő program segítségével állítja össze az terápiához szükséges testkezelő bérleteket, természetesen nem kizárva az emberi tényezőt sem.

Állapotfelméréseink Vendégeink számára teljesen díjmentesek és semmiféle kötelezettséggel nem járnak. Az állapotfelmérés fontos funkciója az is, hogy a kezelések előtti állapotot számszerűen rögzítsük. Így lesz mihez mérni a kezelések eredményét a bérlet végeztével.

Egy testkezelő bérlet általában 20 kezelésből áll, melyek alkalmanként kettesével alkalmazandók, így 10 látogatást jelentenek. A High Care több, mint két évtizede folyamatosan fejleszti eszköztárát a cellulit ellen. Ezek az eszközök együtt a leghatékonyabbak, ezért egy testkezelő bérlet jellemzően mindegyik kezelést tartalmazza, a Vendégre szabott arányban. Ezekről a kezelésekről alább részletesen olvashat.

A legjobb hatást úgy érhetjük el, ha Vendégünk egy héten 2 vagy 3 alkalommal is ellátogat hozzánk.

A bérlet végeztével újabb felmérés következik, ezúttal a kezeléssorozat eredményeit mérjük meg (bizony, az eredmény centikben, konfekcióméretekben is mérhető) és sort kerítünk a záró beszélgetésre.

Testtekercselés (Body Wrapping)

A narancsbőr kezelése szinte nem is lehet sikeres testtekercselés nélkül. Szakemberünk a célnak leginkább megfelelő anti- cellulit hatóanyag felvitele után 50-60 percre fóliába csomagolja a kezelt testrészeinket. A fólia alatt a hatóanyag szinte érezhetően dolgozik, a kezelések eredménye már rövid időn belül látványos. Olvasson még többet a kezelésünkről, a narancsbőr kezelések egyik legjobbjáról!

Bodystar - háromféle kezelés egy géppel

Nem csak mechanikus úton történhet a narancsbőr kezelése. A Bodystar gép finom árammal járul hozzá a cellulit felszámolásához. A kis impulzusok hatására a zsírpárnák aktivizálódnak és a zsírsejtek felaprózódnak. Az így feltördelt salakanyagot végül a nyirokrendszer szállítja el a problémás területről. Használja Ön is a technika vívmányait a narancsbőr kezelésére, olvasson még több információt lipolízis (Bodystar) kezeléseinkről aloldalunkon!

Dermio Care - kezelés az oxigén erejével

Az orvostudományból átvett dermionológia segít a szervezet sav- bázis egyensúlyát helyreállítani. Semlegesíti testünk sav-többletét, így feszesítve a bőrt, csökkentve a cellulitot. A Dermio Care igazi csodafegyver egészségünk megóvásához, helyreállításához, nem csak narancsbőr kezeléséhez, többek között allergiás tüneteink enyhítésére is ajánljuk. További tudnivalók az oxigén kezelésről ezen az oldalon! Ne feledje, a narancsbőr kezelése csak egy kis része annak, amit Ön is elérhet az oxigén erejével!

Tű nélküli mezoterápia

Meso Care készülékünk elektroporáció segítségével (tű nélkül) juttatja be a narancsbőr kezelő szérumot bőrünk mélyére, a szaruréteg alatt akár 1200- szoros hatóanyag- többletet eredményezve. A mezoterápiát szívből ajánljuk testkezelő kúrákhoz, igazán látványos eredmény eléréséhez! Részletes információ a kezelésről ezen a linken.

Jelentkezzen díjtalan állapotfelmérésünkre!

SPM vákuummasszázs

Az SPM- mel a High Care a köpölyözés ősi módszerét ötvözte a legmodernebb narancsbőr kezelési kutatások eredményeivel. Egy olyan szívó gépet kaptunk ezáltal, amellyel a masszázs során (a szívó üvegharangot a bőrön végighúzva) széttörhetők a narancsbőr zsírcsomói, hogy az aktivált nyirokrendszer a kisebb részecskéket utána elszállíthassa. A vákuummasszázsról részletesebben itt. Nincs még egy narancsbőr kezelés, amely ennyire érezhetően hatna- már kezelés közben érezni fogja hatását!

ÚJ: Popo Tuning fenékemelő kezelés vákuummal

A High Care 2017- es nagy testkezelő szenzációja a Popo Tuning fenékemelő, feszesítő kezelés, amelyhez a jól ismert SPM technológiát használjuk: vagyis a ritmikusan változó vákuumhatást. A legnagyobb emberi izom vákuumos tornáztatása a nyirokrendszer és a vérkeringés élénkítésével szuper hatást eredményez, tudj meg többet aloldalunkon

Vacustyler - a szép és egészséges lábakért

A Vacustyler a High Care egyik legfontosabb innovációja, a Differenciált Cellulit Terápia egyik alapköve, a narancsbőr kezelése során (a testtekercselés mellett) az egyik leghatékonyabb eszköz. Működésének alapja a szívás- nyomás módszer: a nagy csőbe épített vákuum motor szívását kombinálja az atmoszféra légnyomásával. Hatására nyirokkeringésünk, vérkeringésünk javul, a méregtelenítés eredménye jelentős kerületcsökkenés a lábakon, fenéken, hason. További fontos információ a kezelésről ezen az oldalon. Nincs hatékony narancsbőr kezelés sorozat Vacustyler nélkül!

Slide- Styler - a hátékony nyirokmasszázs

A Slide- Styler egy mechanikus nyirokmasszázs készülék, amely alkalmazható hasra, fenékre, a lábakra, vagy az egész altestre egyszerre. A bekrémezett, befóliázott testrészekre speciális, levegővel feszesre fújható mandzsetták kerülnek. A kezelés során a készülék folyamatosan, a beállított program szerint változtatja a nyomást minden testrészünkön, így idézve elő hullámszerű masszázsélményt, amely határozott nyirokáramlást eredményez, és segít a vénás érrendszeren is. A nyirokrendszer élénkítése a narancsbőr kezelések során megkerülhetetlen. A Slide- Styler nyirokmasszázsunkról és narancsbőr ellen kifejtett hatásairól még többet olvashat ezen az oldalon.

Mi a narancsbőr és hogyan keletkezik?

Bőrünk három rétegből áll. A legfelső réteg, a felhám egy többrétegű, elszarusodó laphám. Ez alatt helyezhedik el az úgynevezett irha, amely laza rostos kötőszöveti rétegünk, a bőralja pedig a bőr legmélyebb rétege, amelyet zsíros kötőszövet alkot.

A narancsbőr és a visszerek szoros kapcsolatban állnak egymással, kialakulásuk leginkább a laza kötőszövetnek, a rossz nyirokáramlásnak, a lassuló vérkeringésnek és a rengeteg salak- és méreganyag lerakódásának az eredménye. Narancsbőr akkor jön létre, ha az irhában lerakódott salakanyagok magukhoz vonzzák környezetükből a vizet, ezáltal megnövekednek, az összegyűlt nedvesség ödémát okoz, kötőszövetünk pedig túlzottan lazává válik, a rostjai elgyengülnek, és a felfúvódott zsírsejtekkel szemben nem képesek kellő ellentartást kifejteni. Az összecsomósodott zsírsejtjeink a bőrfelszínen narancshéjszerű dudorok formájában lesznek láthatók.

A narancsbőr elsősorban a nőket sújtja, aminek oka az, hogy a párhuzamos kollagénrostokból álló női kötőszövet hamarabb ellazul a hálós szerkezetű férfi kötőszöveteknél.

A narancsbőr kialakulásáért elsősorban a helytelen táplálkozás (túl zsíros, vagy hormon- és adalékanyagban gazdag étrend, amelynek hatására zsírsejtjeink akár százszorosukra is meghíznak), a kevés folyadékbevitel, a stressz, a mozgáshiány, valamint ezek további folyományai, tehát a testsúlynövekedés és a nyirokkeringési zavar a felelős, de természetesen genetikai adottságainktól és ösztrogén hormonszintünktől is függ, hogy milyen a bőrünk.

Cellulit vagy cellulitisz?

A narancsbőr idegen néven cellulit, amely nem keverendő össze a cellulitisz kifejezéssel. Mint fentebb írtuk, a cellulit tulajdonképpen a kötőszövetben felhalmozott méreganyagok által előidézett ödéma (vagy vizenyő). A cellulit kezelése kozmetikai úton lehetséges. A cellulitisz ezzel szemben a laza kötőszövet fájdalmas (és látványos, vörös elszíneződéssel járó) gyulladását jelenti. A cellulitisz tehát nem kozmetikai, hanem orvosi probléma, kozmetikus számára kifejezetten tilos a kezelése.

De mi legyen, ha a narancsbőr tünetei sajnos megvannak? Ha szeretnénk kezdeni valamit narancsbőrünkkel, visszereinkkel és azok kiváltó okaival, sok a tennivalónk...

Jelentkezzen díjtalan állapotfelmérésünkre!

Küzdelem a narancsbőr ellen

Mivel a narancsbőr az irha sejtjeiben rekedt víz, salakanyag és zsír (tehát nem csak egyszerűen a zsír) következménye, a fogyókúra sajnos nem jelent ellene tökéletes megoldást. További rossz hír, hogy ez a bentrekedt víz nem reagál a vízhajtókra sem. Külső segítségre van hát szükség a bőrfeszesítéshez. Természetesen nem lehet mindezt egyszerűen és teljeskörűen, szépészeti kezelésekkel eltüntetni, visszafordítani, mégis sokat tehetünk ellene a modern testkozmetika eszközeivel: jóval többet, mint elsőre hinnénk! Egy jól összeállított testkezelő terápia a narancsbőr kezelése során kulcsfontosságú.

Vendégeink számára mindig azt tanácsoljuk, hogy ne csak egy fronton küzdjenek a narancsbőr ellen, hanem a legjobb, ha a narancsbőr- mentes lábak, fenék érdekében az élet sok területén változtatnak (például a mozgási, táplálkozási szokásokon is).

Tévhit azonban, hogy a narancsbőr kezelése nem történhet "ágyon fekve, mozdulatlanul". Elégedett Vendégeink sora tanúsítja, hogy már a kozmetikai narancsbőr kezelés önmagában is centikben mérhető változást képes előidézni. Mi ennek az oka? A magyarázat abban keresendő, hogy a szervezet némi külső segítséggel sokkal hatékonyabban képes "visszacsinálni" mindazt a sok negatív változást, ami a narancsbőr kialakulásának éveiben, vagy akár évtizedeiben végbement, sőt: a narancsbőr kezeléséhez kifejezetten szükséges a külső segítség, a fenti okok miatt.

A zsírbontás, a zsírcsomók széttörése, a nyirokáramlás élénkítése (vagy amennyiben szükséges: újraindítása), valamint a többi, hatékony testkezelő eljárásunk olyan módszerek, amelyek radikálisan felgyorsítják és hatékonyabbá teszik a narancsbőr kezelését.

Ismét emeljük ki: ne higgyük azt, hogy mindez csak esztétikai szempontból lényeges! Vendégeink rendszerint már a narancsbőr elleni kúra közben jelentős közérzetbeli javulásról számolnak be, ami nem csoda: a kezelések célja egészségünk (egész testünké, nem csak a bőré) visszaállítása, magasabb szintre emelése.

Aki pedig a narancsbőr kezelése érdekében a testkozmetikai kezeléseken felül hajlandó és lehetősége is van életmódján változtatni: elkezd sportolni, jobban odafigyel étrendjére, folyadékbevitelére, az igazán csodálatos eredményeket fog elérni hónapok alatt.

Jelentkezzen díjtalan állapotfelmérésünkre!

Kérjen időpontot kezelésünkre!

Beleegyezem, hogy számomra a High Care Center Óbuda hírlevelet (eDM) küldjön, amíg le nem iratkozom.

High Care Center Óbuda

Címünk: 1032 Budapest, Kenyeres u. 9. földszint 2.
Telefon: +36 30 472 5688
E-mail: info kukac highcareobuda pont hu
Bejárat: közvetlenül a Kenyeres utcáról. Kérjük, csengessen az ajtó melletti kaputelefonon!
A Kenyeres utca egyirányú a Bécsi út felől a Szőlő utca irányába.
Figyelem! Az utcai parkolás üzletünk előtt 2015 őszétől fizetős. A parkolás óradíja 175 Ft.

Nyitvatartás:
Hétfő- péntek: 08-20 h
Szombat: 08-14 h
Vasárnap: zárva

GPS- koordináták:
Északi szélesség 47.537772 fok
Keleti hosszúság 19.037863 fok