+36 30 472 5688 hello kukac highcareobuda.hu 1032 Budapest Kenyeres u. 9. fsz. 2. Nyitva: H-P: 08-20; Szo: 08-14; V: zárva
Gyógymasszázs Budapesten, profi gyógymasszőrtől - High Care Center Óbuda

Gyógymasszázs

Rövid híreink
  • Újra megnyitottunk! Biztonságos körülmények között várjuk ismét kedves Vendégeinket.
  • Webshopunk is üzemel a régi rend szerint, minden kézbesítési móddal.
  • Üzletünk előtt az utcai parkolás óradíja jelegleg 265 forint.


Gyógymasszázs Budapesten

Szeretettel üdvözöljük gyógymasszázs oldalunkon! Célunk, hogy szolgáltatásunkról minél több információval szolgáljunk Vendégeinknek. Budapesten, Óbuda szívében pedig szeretettel várjuk Önt is, hiszen a gyógymasszázs mindenkinek jár!

A gyógymasszázs hatásai

A gyógymasszázs ősi módszer, amely lelkünket, szellemünket és testünket egyszerre orvosolja a masszázs alapfogásaival: a simítással, a dörzsöléssel és a gyúrással. Érezte már, hogy majdnem beszakad a háta? Fájt már a válla, nyaka úgy, hogy komolyan kétségbe esett és nem tudta, mit tegyen? A gyógymasszázs az imént említett esetekben szinte kötelező, ha javítani szeretne, ám nem célszerű megvárni a tünetek ily mértékű elsúlyosbodását: a gyógymasszázs akut tünetek kezelése mellett kiváló módszer a különféle betegségek, fájdalmak megelőzésére.

A gyógymasszázs szervezetünk egészére is kiváló hatásokat gyakorol. Amellett, hogy a bőr feszesítésével esztétikai eredményeket produkál, jelentős mértékben javítja testünk anyagcseréjét a nyirokrendszer működésének fokozásával, valamint a vérkeringést is csodásan karbantartja. A salakanyagok így sokkal intenzívebben távoznak a szervezetből, ami végső soron elősegíti a fogyást is. Ráadásként a gyógymasszázs csodát képes tenni lelkünkkel is: stresszoldó hatásával még egy rossz napot is átvarázsolhat jóvá.

Gyógymasszőrünk

Budapesten és a vidéken is rengeteg masszőr, gyógymasszőr kínálja szolgáltatásait. Köztük vannak képzettek és kevésbé képzettek egyaránt. Ahogy szépségszalonunk bármely más szakágában, a gyógymasszázs területén is különös figyelmet fordítunk arra, hogy munkatársaink professzionális szakemberek legyenek komoly elméleti tudással és szakmai gyakorlattal. Gerőfi Levente okleveles, regisztrált gyógymasszőrünk 2003- ban szerzett gyógymasszőri képesítést, a szakmát azóta is folyamatosan gyakorolja. Mint képzett gyógymasszőr, több, mint 7 évet dolgozott gyógyfürdőkben, ahol ezernél is több elégedett vendég fordult meg kezei alatt. Levente folyamatos figyelmet fordít szakmai tudásának fejlesztésére, így repertoárjában egyre több elem tűnik fel, mint például a lávaköves masszázs, a maláj bambuszmasszázs, vagy a kinesio taping.

Gyógymasszázs egészségpénztári kártyával

Szeretnénk felhívni szíves figyelmét, hogy szépségszalonunk számos egészségpénztár szerződött szolgáltató partnere. Gyógymasszázs igénybevételéhez így nálunk is használhatja egészségpénztári kártyáját! Egészségpénztári kártyával történő fizetés esetén 6% azonnali kedvézmény illeti meg kedves Vemdégeinket mindenkori listaárainkból (ez nem vonható azonban össze egyéb akcióinkkal, kedvezményeinkkel). További akciós ajánlatainkat keresse masszázs akciók oldalunkon!

Időpontot kérek

Kérdése van?

Forduljon hozzánk bizalommal akár emailben (info kukac highcareobuda pont hu), telefonon (+36 30 4725688), vagy kapcsolat űrlapunkon keresztül, készséggel segítünk!

Kérjen időpontot kezelésünkre!

Beleegyezem, hogy számomra a High Care Center Óbuda hírlevelet (eDM) küldjön, amíg le nem iratkozom.

High Care Center Óbuda

Címünk: 1032 Budapest, Kenyeres u. 9. földszint 2.
Telefon: +36 30 472 5688
E-mail: info kukac highcareobuda pont hu
Bejárat: közvetlenül a Kenyeres utcáról. Kérjük, csengessen az ajtó melletti kaputelefonon!
A Kenyeres utca egyirányú a Bécsi út felől a Szőlő utca irányába.
Figyelem! Az utcai parkolás üzletünk előtt 2015 őszétől fizetős. A parkolás óradíja 175 Ft.

Nyitvatartás:
Hétfő- péntek: 08-20 h
Szombat: 08-14 h
Vasárnap: zárva

GPS- koordináták:
Északi szélesség 47.537772 fok
Keleti hosszúság 19.037863 fok