+36 30 472 5688 hello kukac highcareobuda.hu 1032 Budapest Kenyeres u. 9. fsz. 2. Nyitva: H-P: 08-20; Szo: 08-14; V: zárva
Cellulitmasszázs Budapesten - High Care Center Óbuda

Cellulitmasszázs

Rövid híreink
  • Újra megnyitottunk! Biztonságos körülmények között várjuk ismét kedves Vendégeinket.
  • Webshopunk is üzemel a régi rend szerint, minden kézbesítési móddal.
  • Üzletünk előtt az utcai parkolás óradíja jelegleg 265 forint.


Cellulitmasszázs Budapesten, Óbudán

A cellulit, vagyis a narancsbőr ma már sajnos népbetegségnek számít. Kialakulásáért részben a mozgásszegény életmód, a zsírokban gazdag táplálkozás, az elégtelen máj- és veseműködés, valamint az ideg – és hormonrendszerben beálló zavarok, részben pedig a genetikai adottságok is felelőssé tehetők. Nem csak és kizárólag a súlyfelesleggel küzdőkön alakulhatnak ki a jellegzetes tünetek, a vékonyabb embereken is megjelenhet a kötőszövet behúzódása és a septumok közötti zsírpárnák elődomborodása miatti narancsbőrhöz hasonló rajzolat. A cellulit kialakulását a víz- és zsírháztartás anyagcsere zavarai, valamint az elégtelen nyirokkeringés során felhalmozódott salakanyagok okozzák. A felesleges bomlástermékek visszamaradnak a bőr kötőszövetében, így az merevvé, zsugorodottabbá válik és a bőr felszínén kialakítja a jellegzetes a narancsbőrt.

A cellulitmasszázs természetes, hatékony és kényelmes módon karcsúsít, átformálja testkontúrját, megemeli a feneket és segít eltüntetni a narancsbőrt. A cellulitmasszázs a bőrt feszesebbé, puhábbá és selymesebbé varázsolja.

A cellulitmasszázs kezelések a nyirokcsomók, vesepontok, hólyagpontok masszázsával kezdődnek, majd a problémás területekre kerül a hangsúly: a hason beindítjuk a perisztaltikát (a hason tehát nincs zsírtörés), valamint sor kerül a vádlik, a combok és a fenék cellulitmasszázsára, köpölyözésére.

Cellulitmasszázs kúraszerűen

Az optimális hatás eléréséhez a cellulitmasszázs kúraszerű alkalmazását javasoljuk. A kezelések megkezdése előtt minden esetben egyéni kezelési tervet készítünk a narancsbőr visszaszorítására, díjmentesen, minden kötelezettségtől mentesen. A szükséges ismétlésszám egyéntől és állapottól egyaránt függ. A leghatásosabb eredmény eléréséhez érdemes a különféle narancsbőr kezelő módszereket kombinálni. További narancsbőr kezeléseinkről ezen a lapon olvashat.

Időpontot kérek

Kérdése van?

Forduljon hozzánk bizalommal akár emailben (info kukac highcareobuda pont hu), telefonon (+36 30 4725688), vagy kapcsolat űrlapunkon keresztül, készséggel segítünk!

Kérjen időpontot kezelésünkre!

Beleegyezem, hogy számomra a High Care Center Óbuda hírlevelet (eDM) küldjön, amíg le nem iratkozom.

High Care Center Óbuda

Címünk: 1032 Budapest, Kenyeres u. 9. földszint 2.
Telefon: +36 30 472 5688
E-mail: info kukac highcareobuda pont hu
Bejárat: közvetlenül a Kenyeres utcáról. Kérjük, csengessen az ajtó melletti kaputelefonon!
A Kenyeres utca egyirányú a Bécsi út felől a Szőlő utca irányába.
Figyelem! Az utcai parkolás üzletünk előtt 2015 őszétől fizetős. A parkolás óradíja 175 Ft.

Nyitvatartás:
Hétfő- péntek: 08-20 h
Szombat: 08-14 h
Vasárnap: zárva

GPS- koordináták:
Északi szélesség 47.537772 fok
Keleti hosszúság 19.037863 fok