+36 30 472 5688 hello kukac highcareobuda.hu 1032 Budapest Kenyeres u. 9. fsz. 2. Nyitva: H-P: 08-20; Szo: 08-14; V: zárva
Kéz- és körömápolás - High Care Center Óbuda

Kézápolás

Rövid híreink


Manikűr

Kezünk ápoltsága a legfeltűnőbb, amit mindenki észrevesz, járjunk bárhol, bármikor. Ezért az arcunk és hajunk mellett kezeinkre is oda kell figyelnünk. A manikűr nem más, mint a természetes körmök ápolása: a letapadt körömbőr feltolása és eltávolítása, a benövések kivágása és a köröm hosszának, alakjának kialakítása.

Bár divat a műköröm, sokan nem szeretik, ráadásul némely munkakörben nem javallott (például gépírás vagy pénztárgépkezelés közben kifejezetten zavaró lehet). Ezekben az esetekben a hagyományos manikűr a legmegfelelőbb választás. A hölgyek körében egyértelműen népszerű manikűr egyre inkább terjed a férfiak táborában is, így mindkét nem képviselői számára előszeretettel ajánljuk.

Férfi manikűr

Napjainkban elengedhetetlen az igényes és ápolt megjelenés mind a munkahelyünkön, mind a magánéletben. A hölgyek tetszését is hamarabb elnyeri egy ápolt kezű férfi, de egy üzleti tárgyaláson is már- már követelmény, csakúgy, mint egy elegáns öltöny. Ezért már nem csak a hölgyek kiváltsága a manikűrözés, hanem a férfiak is egyre többen veszik igénybe ezt a szolgáltatást.

Paraffinos kézápolás

A paraffinos kézápolás egy lágyan kényeztető SPA kézápoló élmény, amely egyszerre ápolja kezünket és lelkünket. Kezdetnek a kézbőr leradírozásával eltávolítjuk a nem odavaló, elhalt hámsejteket. Ezt követően vendégünk olvasztott, kellemesen meleg paraffinba mártja kezét, majd kihúzza, és ezt párszor megismétli.

A mártások közötti időben egy- egy újabb réteg paraffin fog a kézen megszilárdulni, akárcsak a viasz. A még meleg, de már megszilárdult paraffinrétegekre aztán száraz kesztyűt adunk és a kezeket törölközőbe tekerjük. Ezután kb 15-20 perces pihenés következik, hogy a bőr átvegye a paraffinban található ápoló hatóanyagokat és rengeteg nedvességet. Bőrünk így csodásan puha és hidratált lesz, amely különösen hasznos az őszi- téli időszakban. A paraffint végül levesszük és befejezésként ápoló, krémes pakolást alkalmazunk.

Gél-lakk

Tartós lakkozás, amely UV fényre köt, így gyorsabban megszárad. Hosszabb ideig megőrizhetjük körmünk ápoltságát, illetve a választott színt, mint egy egyszerű lakkozásnál. Gyors, mint egy lakkozás és tartós, mint egy műköröm, ugyanakkor természetesebb hatás érhető el.

Aki gyors megoldásra vágyik, de szeretné, hogy körmei akár több hét után is frissen lakkozottnak tűnjenek, a gél-lakkot fogja választani. A vidám, fiatalos, divatos színektől kezdve a visszafogottan elegáns francia lakkozásig széles választék áll a vendégek rendelkezésére.

Peeling + krémezés

Bőrradírozás: eltávolítja a kézfej, csukló elhalt hámsejtjeit, kitisztítja a pórusokat, amelyek így könnyen befogadják a hatóanyagokat. A radírozás után a bőrtípusnak megfelelő ápoló krémezéssel kényeztetjük a bőrt.

Kérjen időpontot kezelésünkre!

Beleegyezem, hogy számomra a High Care Center Óbuda hírlevelet (eDM) küldjön, amíg le nem iratkozom.

High Care Center Óbuda

Címünk: 1032 Budapest, Kenyeres u. 9. földszint 2.
Telefon: +36 30 472 5688
E-mail: info kukac highcareobuda pont hu
Bejárat: közvetlenül a Kenyeres utcáról. Kérjük, csengessen az ajtó melletti kaputelefonon!
A Kenyeres utca egyirányú a Bécsi út felől a Szőlő utca irányába.
Figyelem! Az utcai parkolás üzletünk előtt 2015 őszétől fizetős. A parkolás óradíja 175 Ft.

Nyitvatartás:
Hétfő- péntek: 08-20 h
Szombat: 08-14 h
Vasárnap: zárva

GPS- koordináták:
Északi szélesség 47.537772 fok
Keleti hosszúság 19.037863 fok