+36 30 472 5688 hello kukac highcareobuda.hu 1032 Budapest Kenyeres u. 9. fsz. 2. Nyitva: H-P: 08-20; Szo: 08-14; V: zárva
High Care Hűségprogram - High Care Center Óbuda

Hűségprogram

Rövid híreink
  • Újra megnyitottunk! Biztonságos körülmények között várjuk ismét kedves Vendégeinket.
  • Webshopunk is üzemel a régi rend szerint, minden kézbesítési móddal.
  • Üzletünk előtt az utcai parkolás óradíja jelegleg 265 forint.


Hűségpontok lekérdezése

High Care Hűségprogram

Kedves Vendégünk!

Örömmel jelentjük, hogy 2014.04.12- étől kezdődően elindítottuk a High Care Hűségprogramot. A programhoz hűségkártyákat adunk ki Vendégeinknek, amely sokrétű eszköz lesz a továbbiakban:
pontokat lehet vele gyűjteni, bérletként is funkcionál és készpénz is tölthető rá, így például ajándékkártyaként is használható. Reméljük, Ön számára is sok örömet fog szerezni ez a kis kártya, illetve mögötte álló hűségprogramunk. A programban való részvétel önkéntes, ingyenes és nem jár semmiféle kötelezettségvállalással.

Pontok és készpénz egy kártyán

Vásárlásai során (amennyiben a hűségkártyát magával hozza üzletünkbe és bemutatja fizetéskor) a hűségpontok automatikusan gyűlnek kártyáján. Lehetősége van azonban készpénzt is tölteni kártyájára. A kártyán lévő pontokat és készpénzt mindig külön tartjuk nyilván.

1000 Ft után 100 hűségpont

Ha úgy dönt, hogy csatlakozik hűségprogramunkhoz és kiváltja kártyáját, minden nálunk elköltött 1000 forint után 100 hűségponttal jutalmazzuk meg. A pontok szolgáltatásaink igénybevétele és termékvásárlás után is járnak.

1 hűségpont = 1 Ft

Hűségpontjait később fizetéskor felhasználhatja a fizetendő összeg csökkentésére (1 pont = 1 Ft) jelen szabályzatunk szerint: alapszabályként a hűségpontok bármely High Care arc- vagy testkezelésünk igénybevételére felhasználhatók, bővebb információ a pontok terhére igénybe vehető szolgáltatásokról a "További feltételek" fejezetben olvashatók, lentebb az oldalon. A hűségpontok termékvásárlásra nem használhatók és készpénzre nem válthatók.

A hűségkártyán vezett készpénzegyenleg bármely kezelésünk vagy termékünk árának kiegyenlítésére használható.

További feltételek

A High Care hűségkártya nem minősül fizetőeszköznek.
Hűségpontok beváltásánál minden szolgáltatás listaára az irányadó, tehát további kedvezményeink nem alkalmazhatók a hűségpontos fizetés esetén. Hűségpontjaink termékek vásárlására nem felhasználhatók, készpénzre nem cserélhetők. A hűségpontok beváltására különféle szolgáltatásainkhoz az alábbi szabályok vonatkoznak:

  • A háttisztítás kivételével minden testkozmetikai szolgáltatásunk fizethető hűségpontokkal
  • Az arctisztítás kivételével minden arckozmetikai szolgáltatásunk fizethető hűségpontokkal
  • Minden komplett arckezelésünk fizethető hűségpontokkal (amennyiben arctisztítást is tartalmaz, csak részben fizethető hűségpontokkal)
  • Nem fizethető hűségpontokkal egyik szolgáltatásunk sem a következő szolgáltatáscsoportokból: dekorkozmetika, szőrtelenítés, szőkítés, infraszauna, masszázs, kézápolás
    (tehát pl. szempillafestés, szemöldökszedés, gyantázás, manikűr, svédmasszázs, stb.)

A hűségkártyáról történő készpénzköltésre az előbb sorolt felhasználási korlátok nem vonatkoznak: a kártyán nyilvántartott készpénz forintok termékvásárlásra és bármely szolgáltatásunkra is felhasználhatók, akciós áraink is minden további nélkül igénybe vehetők. Készpénz feltöltés vissza nem váltható.

A kártyán vezett hűségpontok érvényességi ideje korlátozott. A pontok beváltási határideje a pont jóváírását követő év január hónapjának 31. napja. A határidőre be nem váltott hűségpontokat töröljük.

Hűségpont felírására csak a kártya bemutatásával van lehetőség. Minden hűségkártya névre szóló, így mindenkinek csak a saját nevére kiállított kártyára van lehetőség hűségpontot felírnunk.
A hűségkártya kiváltásával kapcsolatos adatkezelési körülményekről, irányelvekről a kártya kiváltásakor adunk bővebb tájékoztatást. A kártya kiadása előtt a résztvevőtől írásbeli beleegyezést kérünk személyes adatai kezeléséhez.

Legutóbb felülvizsgálva: 2017.01.02.

Kérjen időpontot kezelésünkre!

Beleegyezem, hogy számomra a High Care Center Óbuda hírlevelet (eDM) küldjön, amíg le nem iratkozom.

High Care Center Óbuda

Címünk: 1032 Budapest, Kenyeres u. 9. földszint 2.
Telefon: +36 30 472 5688
E-mail: info kukac highcareobuda pont hu
Bejárat: közvetlenül a Kenyeres utcáról. Kérjük, csengessen az ajtó melletti kaputelefonon!
A Kenyeres utca egyirányú a Bécsi út felől a Szőlő utca irányába.
Figyelem! Az utcai parkolás üzletünk előtt 2015 őszétől fizetős. A parkolás óradíja 175 Ft.

Nyitvatartás:
Hétfő- péntek: 08-20 h
Szombat: 08-14 h
Vasárnap: zárva

GPS- koordináták:
Északi szélesség 47.537772 fok
Keleti hosszúság 19.037863 fok