+36 30 472 5688 hello kukac highcareobuda.hu 1032 Budapest Kenyeres u. 9. fsz. 2. Nyitva: H-P: 08-20; Szo: 08-14; V: zárva
Rövid híreink
 • Újra megnyitottunk! Biztonságos körülmények között várjuk ismét kedves Vendégeinket.
 • Webshopunk is üzemel a régi rend szerint, minden kézbesítési móddal.
 • Üzletünk előtt az utcai parkolás óradíja jelegleg 265 forint.


Sokrétű, praktikus fizetési lehetőségek

Kedves Vendégeink! Ezen az oldalon összefoglaljuk, hogy üzletünkben milyen módokon fizethet szolgáltatásainkért, termékeinkért. Igyekszünk a legtöbb igényt kielégítő fizetési módokat elérhetővé tenni Önöknek. Amennyiben Ön mégis egy itt fel nem sorolt, de létező fizetési módot kívánna igénybe venni, kérjük, jelezze felénk, hogy az Ön igényeit is mielőbb teljesíthessük!

Készpénzes fizetés

Üzletünkben természetesen fizethet készpénzben.

Bankkártyás fizetés

Üzletünkben a kezdetektől fogva lehetőség van bankkártyával fizetni. Elfogadunk Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro és VPay típusú bankkártyákat.

Utalás, előre utalás

Amennyiben előre szeretné rendezni valamely szolgáltatásunk ellenértékét, lehetőséget biztosítunk erre banki átutalás formájában. Az előre utalás praktikus megoldás például, ha Vendégünk ajándékkártyát (vouchert) vásárolna valamely rokonának, ismerősének anélkül, hogy személyesen bejönne érte üzletünkbe. A voucher vásárlás elektronikusan teljes mértékben lebonyolítható: az ajándékkártya ára átutalással beérkezik hozzánk, a vouchert pedig e-mailben (vagy külön kérés esetén akár postai úton) megküldjük szíves felhasználásra.

Webshopunkban vásárolt termékek árát is előszeretettel egyenlítik ki vendégeink banki átutalással.

Kérjük kedves Vendégeinket, hogy átutalásnál az alábbi banki adatokat használják:

Kedvezményezett neve: Titanophora Kft.
Bankszámla száma: 10701379-66052843-51100005
Számlavezető bankunk: CIB Bank Zrt.

Átutalás előtt kérjük, minden esetben egyeztessenek munkatársunkkal a vásárlás részleteiről.

PayPal

Webshopunkban történő vásárlás esetén Vendégeink fizethetnek PayPal- on keresztül. A PayPal egy megbízható, egyszerűen használható úgynevezett internetes pénztárca, amely biztonságosan kezeli ügyfelei bankkártya adatait, így azokat nem kell minden internetes tranzakció esetén a kereskedővel megosztani, csak a PayPal ismeri az összes bizalmas információt. Bővebb felvilágosítást a PayPal- ról ezen a linken keresztül érhet el.

Széchenyi Pihenőkártya

A High Care Center Óbuda már 2012 januárja óta SZÉP kártya elfogadóhely. Üzletünkben szolgáltatásaink igénybevétele után SZÉP kártyája rekreáció zsebének terhére fizethet, ráadásul SZÉP kártyatulajdonosként 5% kedvezmény illeti meg Önt mindenkori listaárainkból (más kedvezményeinkkel, akcióinkkal ez nem összevonható). A SZÉP kártya - jogszabályi kötöttségek miatt - sajnos nem használható fel termékvásárlásra.

Egészségpénztári kártyák

Gyógymasszázs igénybevételekor kedves Vendégeink fizethetnek a velünk szerződésben álló egészségpénztárak bármelyike által kibocsátott egészségpénztári kártyával. Jelenleg az alábbi egészségpénztárakkal vagyunk szerződéses viszonyban:

 • OTP Egészségpénztár
 • MKB Egészség- és Önsegélyező Pénztár
 • AXA Egészségpénztár
 • Patika Egészségpénztás
 • TEMPO Egészségpénztár
 • Medicina Egészségpénztár
 • Vitamin Egészségpénztár
 • Új Pillér Egészségpénztár
 • NAVOSZ Egészségpénztár
 • IZYS Egészségpénztár

Amennyiben Ön olyan egészségpénztár kártyájával kíván fizetni, amely nem szerepel a fenti listában, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba, hogy mihamarabb megköthessük a szerződést az Ön pénztárával is!

Egészségpénztári kártyával fizető Vendégeink mindenkori listaárainkból 6% azonnali kedvezmény igénybevételére jogosultak, amely nem összevonható egyéb akciókkal, kedvezményekkel.

 

Multi-pay kártya

A béren kívüli juttatások legújabb csodaeszköze a Multi-pay kártya, amely egyben biztosít lehetőséget a munkavállalók különféle célra igényelt béren kívüli juttatásainak felhasználására. Vendégeink termékeink, szolgáltatásaink megvásárlásakor fizethetnek Multi-pay kártyájuk Kozmetikum és tisztítószer, vagy Szépségszolgáltatás zsebének terhére.

Erzsébet Ajándékutalvány

2013 nyarától kezdve lehetőséget biztosítunk Vendégeinknek, hogy szolgáltatásainkért, termékeinkért Erzsébet Ajándékutalvánnyal fizessenek.
Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy az Erzsébet Ajándékutalvány nem azonos a gyakoribb előfordulású (élelmiszer vásárlására használatos) Erzsébet Utalvánnyal.

Kérjen időpontot kezelésünkre!

Beleegyezem, hogy számomra a High Care Center Óbuda hírlevelet (eDM) küldjön, amíg le nem iratkozom.

High Care Center Óbuda

Címünk: 1032 Budapest, Kenyeres u. 9. földszint 2.
Telefon: +36 30 472 5688
E-mail: info kukac highcareobuda pont hu
Bejárat: közvetlenül a Kenyeres utcáról. Kérjük, csengessen az ajtó melletti kaputelefonon!
A Kenyeres utca egyirányú a Bécsi út felől a Szőlő utca irányába.
Figyelem! Az utcai parkolás üzletünk előtt 2015 őszétől fizetős. A parkolás óradíja 175 Ft.

Nyitvatartás:
Hétfő- péntek: 08-20 h
Szombat: 08-14 h
Vasárnap: zárva

GPS- koordináták:
Északi szélesség 47.537772 fok
Keleti hosszúság 19.037863 fok