+36 30 472 5688 hello kukac highcareobuda.hu 1032 Budapest Kenyeres u. 9. fsz. 2. Nyitva: H-P: 08-20; Szo: 08-14; V: zárva
Tű nélküli mezoterápiás arckezelés - High Care Center Óbuda

Tű nélküli mezoterápia

Rövid híreink
  • Újra megnyitottunk! Biztonságos körülmények között várjuk ismét kedves Vendégeinket.
  • Webshopunk is üzemel a régi rend szerint, minden kézbesítési móddal.
  • Üzletünk előtt az utcai parkolás óradíja jelegleg 265 forint.


Hatóanyag közvetlenül a helyére: ez a tű nélküli mezoterápia

A tű nélküli mezoterápia (elektroporáció) az egyik legújabb elektrokozmetikai eljárás, amellyel a leghatékonyabban lehet a hatóanyagokat a bőr mélyebb rétegeibe juttatni. A hatóanyagok akkor fejtik ki hatásukat a legintenzívebben, ha pontosan oda kerülnek - lehetőleg maximális koncentrációban -, ahol be szeretnénk avatkozni a szervezet működésébe- ebben segít a tű nélküli mezoterápia precízitása. Bőrünk felépítése igen bonyolult, a hatóanyagok bevitele kívülről rendkívül korlátozott. Az elektroporáció a sejtmembrán csatornák megnyitásával a hatóanyagokat közvetlenül a sejtbe juttatja. Az eljárást szokás még a meso-drainage, meso-lifting nevekkel is illetni.

A mezoterápiához különféle speciális termékek állnak rendelkezésünkre a hyaluronsavtól kezdve a vitaminokon és fehérjéken keresztül egészen a biofunkcionális szérumokig. Az egész mezoterápiás folyamat a ráncok mélységének csökkenését, a kötőszövet feszességét, valamint a depózsírok eltüntetését eredményezi. Az eddig alkalmazott módszerekhez képest a tű nélküli mezoterápia akár a hatóanyag mennyiség 400-szorosát is képes bevinni a szaruréteg alsó részébe, az az alatti rétegekbe pedig azok 1200-szorosát is. Ráadásul mindezt tűk alkalmazása nélkül, fájdalommentesen. Az eredmény már az első kezelés után szemmel látható, ám egy rövidebb kúrával (5 alkalom), és havi rendszerességgel történő fenntartó kezelésekkel visszanyerheti a feszes és üde bőrt és hosszantartóan megőrizheti fiatalos külsejét! A tű nélküli mezoterápiás kezelés természetesen a nyak és a dekoltázs kezelésére egyaránt alkalmas.

Meso- Myolifting

A Meso- Myolifting a Weyergans módszerek egy speciális területe. Öntapadó elektródákat alkalmazva az ingeráram automatikusan hat a bőrre. Ahhoz, hogy tartósan javuljon az izomtónus, a szövetek megerősítésére van szükség, melyet az öregedési folyamatokat csökkentő étrendkiegészítők támogatásával érhetjük el.

Időpontot kérek

Tű nélküli mezoterápia otthon is? Igen!

Az otthoni ápolás fontosságát nem győzzük hangsúlyozni Vendégeink számára. A High Care még egy ilyen bonyolult gépi felszereltséget igénylő kezelés esetére is kitalálta a megoldást, amely otthon is lehetővé teszi a tű nélküli mezoterápiás kezelések közti ápolást. A hatóanyagot otthon egy praktikus kis ezsközzel, a Meso Pen segítségével juttathatjuk bőrünkbe. A Hylarest ampullából 1-2 csepp elég egy alkalommal, ami hetente kétszer-háromszor ismételhető. Egy ampulla így kb. 3 hónapra elegendő.
A Hylarest meghosszabbítja a hyaluronsavas kezelések, illetve egyéb ráncfeltöltő kezelések  eredményét. Különösen ajánlott a Hyaluronsav orvosi beinjekciózása után, mivel ezen eljárás eredménye 6-9 hónap után eltűnik, míg a Hylarest alkalmazásával 2 évre is kitolódhat.

Ha tetszik az ötlet, vásárolja meg az otthonápoló készletet webshopunkban!

Tű nélküli mezoterápia árak

Mezoterápiás kezeléseink kínálata igen széleskörű: 6000 és 26500 Ft között mozognak áraink attól függően, hogy milyen kezelés- kombinációt választ Vendégünk, valamint mennyi hatóanyagot juttatunk a bőrbe.

Kérdése van?

Forduljon hozzánk bizalommal akár emailben (info kukac highcareobuda pont hu), telefonon (+36 30 4725688), vagy kapcsolat űrlapunkon keresztül, készséggel segítünk!

Kérjen időpontot kezelésünkre!

Beleegyezem, hogy számomra a High Care Center Óbuda hírlevelet (eDM) küldjön, amíg le nem iratkozom.

High Care Center Óbuda

Címünk: 1032 Budapest, Kenyeres u. 9. földszint 2.
Telefon: +36 30 472 5688
E-mail: info kukac highcareobuda pont hu
Bejárat: közvetlenül a Kenyeres utcáról. Kérjük, csengessen az ajtó melletti kaputelefonon!
A Kenyeres utca egyirányú a Bécsi út felől a Szőlő utca irányába.
Figyelem! Az utcai parkolás üzletünk előtt 2015 őszétől fizetős. A parkolás óradíja 175 Ft.

Nyitvatartás:
Hétfő- péntek: 08-20 h
Szombat: 08-14 h
Vasárnap: zárva

GPS- koordináták:
Északi szélesség 47.537772 fok
Keleti hosszúság 19.037863 fok