+36 30 472 5688 hello kukac highcareobuda.hu 1032 Budapest Kenyeres u. 9. fsz. 2. Nyitva: H-P: 08-20; Szo: 08-14; V: zárva
Ránctanalító plazma kezelés ionizált oxigénnel - Iono Jet - High Care Center Óbuda - High Care Center Óbuda

Ránctanalító plazma kezelés - Iono Jet

Rövid híreink
  • Újra megnyitottunk! Biztonságos körülmények között várjuk ismét kedves Vendégeinket.
  • Webshopunk is üzemel a régi rend szerint, minden kézbesítési móddal.
  • Üzletünk előtt az utcai parkolás óradíja jelegleg 265 forint.


Magasnyomású ionizált oxigénnel a ráncok ellen

A Weyergans High Care idén egy eddig soha nem látott arckozmetikai világújdonsággal ajándékoz meg bennünket: egy új, rendkívül innovatív technológiával, kezeléscsaláddal, amely minden eddiginél hatékonyabb és látványosabb eredményt produkál az arcbőr kezelésével.

Ez a kezelés az Iono Jet plazmakezelés.

A módszer lényege, hogy magas nyomású levegővel, tulajdonképpen fizikai érintkezés nélkül juttatunk mélyen a bőrbe igen értékes (és eddig szintén nem látott, peptideket, vitaminokat, őssejtet és természetes növényi anyagokat tartalmazó) hatóanyag kombinációt, a kitűzött arckezelési célnak és a bőr állapotának megfelelően. Ami pedig még hatékonyabbá teszi a kezelést, az a High Care- nél sok kezelésben fontos szerepet játszó oxigén: a plazma kezelés során használt magasnyomású levegő ugyanis ionizált oxigénben dúsított, akár csak például a Dermio Top Head kezelésünk esetén. A magas nyomású, ionizált oxigént egy kezelőpisztolyból fújjuk a vendég arcára.

A kezelés eddig soha nem látott eredményességgel újítja meg, frissíti fel az arcbőrt. Már az első kezelés után látható és érezhető a hatás (lásd lentebb az előtte- utána képeket), vendégeink szuperlatívuszokban beszélnek a plazma kezelésről.

Időpontot kérek

Az Iono Jet plazma kezelés hatása (előtte- utána)

Az alábbi képeken látható vendégünket a Lifting ampullával kezeltünk 3 alkalommal, kb 1-1- hét kihagyással. Szavak helyett következzenek rögtön a képek...

Iono Jet plazma koncentrátumaink

A Lifting koncentrátum anti aging hatással kedveskedik az idő előtt öregedő, megereszkedett bőrnek. Különleges wakame algával, undaria pinnatifida barna alga kivonattal, - melyeknek közvetlen hatása van azokra a génekre, melyeknek szerepük van a kollagén képzésében és megtartásában– elasztinnal és hyaluronsavval. A kutatások kimutatták (és vendégeink megerősítették :)), hogy 14 nap elteltével erőteljes javulás érhető el, csökken a ráncok száma és mélysége. Megelőzi a bőr megereszkedését, megtartja a fiatalos bőrszínt.

Aktív hatóanyagok:
Barna makroalga: Polyfelol, Alginin (Megemeli a bőrfelszínt), Karotionidok, kollagén, elasztin, hyaluron, és még sok egyéb értékes hatóanyag
Glycerin: 3-as alkohol. Hidratáló; bőrpuhító. Megköti a légpárát és a nedvességet átadja a bőrnek.
A nutrition (tápláló) koncentrátumban található magas minőségű tejpeptid komplex a száraz bőrt hihetetlenül rugalmassá teszi. A benne lévő vitaminok a bőr saját védekező rendszerét aktivizálják, valamint megvédik azt a környezet külső hatásaitól és az öregedéstől . A bőrt antioxidánsokkal, aloe verával, fekete kömény olajjal és szezám olajjal látja el, hogy regenerálódni tudjon.

Aktív hatóanyagok:
Tejpeptid: természetes A-, E-vitaminforrás
Feketeköménymag olaj (Nigella sativa): Panacea-ként is emlegetik (csodaszer, minden betegséget gyógyító szer). Magát a feketeköménymag olaját a bőrgyógyászatban és a kozmetikában tisztátalan, aknés bőrre; öregségi melaninfoltok enyhítésére; ekcémára, gombás fertőzésre; pikkelysömörre; bőrfiatalításra, rugalmasításra ajánlják.
Szezámmag olaj A fizikai erőnlétet növeli, vitamint pótol, melanoma daganatot gátolja, mert védi a melanocitákat. Fiatalító, sejtmegújító, antioxidáns, anyagcserefokozó.
Aloe vera gél: Több, mint 200 féle hatóanyaga felsorolhatatlan. Természetes fényvédő. Teljes vitaminskálát, 20 féle ásványi anyagot és nyomelemet, aminosavat, szaharidokat, enzimeket tartalmaz. Fertőtlenítő, gyulladáscsökkentő, hidratáló, méregtelenítő, immunerősítő, vérzéscsillapító, hámosító hatása van.
Glicerin: 3-as alkohol. Hidratáló; bőrpuhító. Megköti a légpárát és a nedvességet átadja a bőrnek.
A whitening (fehérítő) ampulla a sötét foltok és egyenetlen bőrszín kezelésére ajánlott. A benne lévő sulphoraphane és fitoösztrogén komplexszel (mely a melanin szintézist csökkenti), erős fehérítő hatást érhetünk el. Eredmény: A sima bőr és egyenletes arcszín.

Aktív hatóanyagai:
Brokkoli kivonat (Sulphoraphan): Nutrigenomikus szer, genetikai táplálék. Felturbózott természetes tisztítószer. Könnyen felszívódik kis mérete miatt. Szabadgyökfogó glutationt termel.
Genistein: A tirozináz enzim (melanociták képződéséért felelős) szintézisét csökkenti
Glycerin: 3-as fokú alhohol. Hidratáló, bőrpuhító. Megköti a légpárát és a nedvességet átadja a bőrnek.
A peeling koncentrátum a bőr mélyebb rétegeire ható (fehérjebontó) enzimeket tartalmaz, antimikrobiális hatással. A plazmatikus oxigén segítségével a bőr anyagcseréjét és a sejtmegújulást serkentjük minden használattal.

Aktív hatóanyagai:
Fermentált bacillus: a bacilus lizátum segít a bőrfelület mikrobiómját visszaállítani, erősíteni. Elősegíti a bőrfelszín tökéletes tisztítását, a szarulemezek leválasztását.
Alkohol: vizes oldata alacsony koncentrátumban tisztít, eltávolítja a felesleges faggyút, hűsítő érzést ad és enyhén fertőtlenít.
Csak egy méreganyagoktól mentes arc tarthatja meg ragyogását. Ebben segítségünkre van a Detox koncentrátum és a szívlevelű gubóvirág őssejt kivonata, amely megszabadítja a sejteket az egészségtelen anyagoktól. Ezen kívül a sejtek regenerációjában és anyagcsere folyamataiban is fontos szerepet játszik, a plazma ionokkal együtt. Az eredmény: hosszan tartó, fiatalos bőrkép, azonnal!

Aktív hatóanyagok:
Szívlevelű gubóvirág- kivonat (Globularia cordifolia): High tech antiaging szer. Őssejtszimulátor, 2-3 szorosára növeli a bőrben az őssejtek számát. Serkenti, energetizálja a mitokondriumot úgy, hogy több fehérjét termel. Feszesít, fiatalít, hámosít, detoxikál.
Glycerin: 3-as fokú alkohol. Hidratáló; bőrpuhító. Megköti a légpárát és a nedvességet átadja a bőrnek.
Időpontot kérek

Kérdések, válaszok

Milyen bőrtípusra ajánljuk a plazma kezelést?

Minden bőrtípusra!

Vendégeink számára az első kezelést megelőző konzultáció során összeállítjuk a megfelelő kezelés- és hatóanyag tervet, mindenkinek a személyes céljai, problémái alapján.

A fő célok, amelyekben a plazma kezelés segít:

  • A bőr méregtelenítése – általános bőrfiatalítás
  • Ránckezelés – a szemkörnyék és az arc egyéb területein
  • Pigment foltok kezelése, fehérítése
  • Tág pórusú bőr kezelése
  • Szem alatti sötét karikák, szemkörnyék kezelése

Hogyan zajlik egy Iono Jet kezelés?

A kozmetikus és a vendég meghatározza a kezelés célját. A bőr kezdeti letisztítása után (pl. SPA tisztítókorong) következik a speciális hatóanyagokkal végzett bőrradírozás (peelingezés), már a kezelőpisztollyal, kb 20 percen át.

Ezután a célnak, problémának megfelelő ampulla hatóanyagainak bejuttatása következik, szintén a plazma kezelőpisztollyal, újabb 20 percben.

Majd, amennyiben indokolt, fényvédő vagy ápoló krémet viszünk fel vendégünk arcára.

Hány plazma kezelés szükséges?

Már egy kezelés is azonnal látható és érezhető eredményt hoz. Kúrakezelésekkel elérhetjük és stabilizálhatjuk a kívánt hatást 3-5-8 alkalmat javaslunk a problémától függően, heti 1 alkalommal. Fenntartó kezelésként legtöbb esetben havi 1 alkalmat tartunk célszerűnek.

Van-e kontraindikácó? Mikor nem ajánlott a plazma kezelés?

Nincs. Bármely bőrtípus, bőrállapot kortól, nemtől függetlenül eredménnyel kezelhető.

Mi ennek a különleges eljárásnak a lényege?

A rendkívül értékes negatív ionokkal dúsított levegőt, oxigént és tiszta növényi hatóanyagokat, peptideket, vitaminokat, őssejtet juttatunk magas nyomású levegő segítségével a bőr mély rétegeibe. A rendkívül hatásos kezelés az új, világszinten egyedülálló módszernek, valamint a felhasznált, forradalmian új hatóanyag- kombinációknak köszönheti átütő sikerét.

Időpontot kérek

Iono Jet plazma kezelés árak

Iono Jet kezeléseink az alábbi listaárakon érhetők el (az árak egységesek az összes felhasznált koncentrátumra):

  • Teljes plazma kezelés (kezdeti letisztítás, Iono Jet peeling, Iono Jet hatóanyag bejuttatás, ápoló krém): 33.000 Ft
  • Plazma peeling (kezdeti letisztítás, Iono Jet peeling): 8.000 Ft

Kérjen időpontot kezelésünkre!

Beleegyezem, hogy számomra a High Care Center Óbuda hírlevelet (eDM) küldjön, amíg le nem iratkozom.

High Care Center Óbuda

Címünk: 1032 Budapest, Kenyeres u. 9. földszint 2.
Telefon: +36 30 472 5688
E-mail: info kukac highcareobuda pont hu
Bejárat: közvetlenül a Kenyeres utcáról. Kérjük, csengessen az ajtó melletti kaputelefonon!
A Kenyeres utca egyirányú a Bécsi út felől a Szőlő utca irányába.
Figyelem! Az utcai parkolás üzletünk előtt 2015 őszétől fizetős. A parkolás óradíja 175 Ft.

Nyitvatartás:
Hétfő- péntek: 08-20 h
Szombat: 08-14 h
Vasárnap: zárva

GPS- koordináták:
Északi szélesség 47.537772 fok
Keleti hosszúság 19.037863 fok