+36 30 472 5688 hello kukac highcareobuda.hu 1032 Budapest Kenyeres u. 9. fsz. 2. Nyitva: H-P: 08-20; Szo: 08-14; V: zárva
Oxigénes arckezelés - Dermio Top Head - High Care Center Óbuda

Oxigén kezelés arcbőrének - Dermio Top Head

Rövid híreink
  • Újra megnyitottunk! Biztonságos körülmények között várjuk ismét kedves Vendégeinket.
  • Webshopunk is üzemel a régi rend szerint, minden kézbesítési móddal.
  • Üzletünk előtt az utcai parkolás óradíja jelegleg 265 forint.


Az oxigén kezelés működése

A szervezetünk akkor működik tökéletesen, ha az anyagcsere folyamataink egyensúlyban vannak. Oxigén kezelésünk (a dermionológia) ezt úgy segíti elő, hogy bőrét oxigénionokkal látja el. Ön csak az arca elé helyez egy burát és máris élvezheti az oxigénion fürdő áldásos hatását.

Az oxigénion bura az arckozmetikában a High Care egy innovatív módszere, amely egyidejűleg, minden veszély nélkül fiatalítja az arcbőrt és normalizálja sav- bázis egyensúlyát. Az oxigén kezelésnek köszönhetően fokozódik a sejtosztódás, pontosan úgy, mint fiatalabb korban, és a bőr visszanyeri tömörségét, rugalmasságát, feszességét, nedvességtartalmát.

A Dermio Top Head alkalmazása során - az oxigén ionplazma belélegzése révén – ezen hatásokhoz társul az egész szervezet anyagcsere folyamatainak összehangolása. Az arc egy zárt térben fekszik, ahol az oxigén kezelés közben plazmát hozunk létre (a plazma jelen esetben ionizált oxigéngázt jelent), amely elektromos vezető képessége révén képes elnyelődni a bőrben.

Már fél óra elteltével azonnal láthatja az oxigén kezelésünk eredményét: arcán kisimulnak a ráncok, bőre megfiatalodik, megtelik energiával, üdévé, élettelivé válik. Az oxigénion kezelés alatt megszűnnek a savasodási folyamat és a gyenge kötőszövet kialakulásának kiváltó okai, az anyagcsere folyamatok ismét összehangolódnak. A több milliószorosára növelt oxigénion- tartalom egy zárt térben lehetővé teszi, hogy bőrünk elnyelje a jótékony hatású ionokat, majd azok eljussanak a mélyebb rétegekhez is.

Időpontot kérek

Az oxigén kezelés alkalmazása

Teljes szívből ajánljuk a Dermio Top Head kezelést, ha:

  • Jelentősen fiatalítani szeretné arcbőrét. Mivel oxigén kezelésünk nagyon sok energiát juttat el a bőr mély rétegeihez, így gyakoribb és jobb minőségű a sejtosztódás. Egyúttal megerősíti a sejtek közti szerkezetet (extra celluláris mátrix) és erős regeneráló hatással bír.
  • Narancsbőr kezelésre van szüksége (kötőszövet- feszesítés). Az oxigén kezelés rendkívüli módon feszesíti a kötőszövetet, mivel a savak biokémiai semlegesítése révén az arány a bázikus hatás felé mozdul el. Ezáltal javítja a kollagén szintézis minden mozzanatát a kezelt területen. Egy bizonyos életkor felett a tüdőnk nem képes annyi energiát juttatni a bőrünkhöz, mint amennyi szükséges lenne, így az öregedést a bőrünk sínyli meg legkorábban - ezt ellensúlyozhatjuk az oxigén kezeléssel. A dermionológia alkalmazásáról a narancsbőr ellen olvasson többet ezen az oldalon!
  • Allergiás tünetektől szenved. A Dermio Top Head oxigén kezelésünk bizonyítottan jó hatással van légúti allergiás tünetekre. Asztmás megbetegedések esetén kihasználhatjuk hosszútávú jótékony hatásait, de tüneti kezelésre is éppoly hatékony, a bura alá feküdve ugyanis tüdőnk csak tiszta, oxigénionokkal erősen feldúsított levegőt kap. Ez pillanatok alatt hat, az allergiás panaszok enyhülnek, Vendégünk fellélegezhet és megnyugodhat. Hosszútávú megoldásként otthonra megvásárolható készülékünket javasoljuk (tekintse meg webshopunkban), hogy akár az ajánlott napi kétszer fél- kétszer egyórás inhaláció is megvalósítható legyen. Allergia szezonban Vendégeink számára oxigén kezelés bérletet állítunk össze jelentős kedvezménnyel, hogy minél több allergiás beteghez eljuthasson az oxigén üdítő segítsége.

Önálló és kúraszerű oxigén kezelések

Oxigén kezelésünk jótékony hatásait szem előtt tartva kiválóan alkalmazható önmagában, de legtöbbször mégis más kezelésekkel együtt, kombinálva és/vagy kúraszerűen javasoljuk. Legjobb példa erről a First Lady arckezelés, amely növényi őssejtekkel regenerálja arcbőrünket és a dermionológiát is alkalmazza.

Időpontot kérek

Oxigén kezelés (Dermio Top Head) áraink

Dermio Top Head (DTH) kezelésünk igénybevétele előtt javasolt az arcbőrt leradírozni, hogy az oxigénionok minél mélyebb hatást fejthessenek ki. 

  • 30 perc DTH: 6000 Ft
  • 30 perc DTH arc- és dekoltázsradírozással: 8000 Ft
  • 60 perc DTH: 8200 Ft
  • 40 perc oxigén inhaláció: 2500 Ft

Amennyiben kedves Vendégünk testkezelés mellé kéri a DTH arckezelést, csak 3500 Ft- ot számítunk fel érte.

Kérdése van?

Forduljon hozzánk bizalommal akár emailben (info kukac highcareobuda pont hu), telefonon (+36 30 4725688), vagy kapcsolat űrlapunkon keresztül, készséggel segítünk!

Kérjen időpontot kezelésünkre!

Beleegyezem, hogy számomra a High Care Center Óbuda hírlevelet (eDM) küldjön, amíg le nem iratkozom.

High Care Center Óbuda

Címünk: 1032 Budapest, Kenyeres u. 9. földszint 2.
Telefon: +36 30 472 5688
E-mail: info kukac highcareobuda pont hu
Bejárat: közvetlenül a Kenyeres utcáról. Kérjük, csengessen az ajtó melletti kaputelefonon!
A Kenyeres utca egyirányú a Bécsi út felől a Szőlő utca irányába.
Figyelem! Az utcai parkolás üzletünk előtt 2015 őszétől fizetős. A parkolás óradíja 175 Ft.

Nyitvatartás:
Hétfő- péntek: 08-20 h
Szombat: 08-14 h
Vasárnap: zárva

GPS- koordináták:
Északi szélesség 47.537772 fok
Keleti hosszúság 19.037863 fok