+36 30 472 5688 hello kukac highcareobuda.hu 1032 Budapest Kenyeres u. 9. fsz. 2. Nyitva: H-P: 08-20; Szo: 08-14; V: zárva
Hyaluronsavas ajakfeltöltés - High Care Center Óbuda

Hyaluronsavas ajakfeltöltés

Rövid híreink
  • Újra megnyitottunk! Biztonságos körülmények között várjuk ismét kedves Vendégeinket.
  • Webshopunk is üzemel a régi rend szerint, minden kézbesítési móddal.
  • Üzletünk előtt az utcai parkolás óradíja jelegleg 265 forint.


Telj ajkak hyaluronsavas ajakfeltöltéssel

Szeretett volna valaha teltebb ajkakat, de nem szívesen engedné, hogy injekcióval juttassanak be hatóanyagot? Manapság ez a két igény már összeegyeztethető! A hyaluronsavas ajakfeltöltés az Ön számára is a legjobb választás, hiszen fájdalommentesen, 5 perces kezelésekkel lesznek teltebb ajkai, és megszabadulhat az ajak feletti ráncoktól is! Mindezt 100%- ban természetes hatóanyaggal, a hyaluronsavval, és a Weyergans High Care nevével fémjelzett minőségben!

A High Care ajakfeltöltés eljárása hyaluronsavas, UV lámpát alkalmazó módszer: az alap tisztítás után a hyaluronsavat hidegfényű UV lámpával juttatjuk be az ajkak és környezetének bőrébe. Így az ajakfeltöltés garantáltan tűmentes marad! Egy kezelés időtartama 5 perc, így az ideje is megmarad!

Miért pont a High Care hyaluronsavas ajakfeltöltés?

Joggal merül fel a kérdés, hogy miért éppen a High Care hyaluronsavas módszere a leghatékonyabb tű nélküli ajakfeltöltő eljárás. A hyaluronsav a kötőszöveti alapállomány, így bőrünk egyik meghatározó alkotóeleme. Legáldásosabb kémiai tulajdonsága, hogy saját tömegének ezerszeresének megfelelő vizet képes megkötni. Bőrünk hyaluronsav- termelő képessége az idő előrehaladtával (a 21. évtől) fokozatosan csökken, majd megszűnik, ezért fontos a külső hyaluronsavas utánpótlás, főleg 30 év feletti vagy dohányzó hölgyeknél. A hyaluronsavas ajakfeltöltés az úgynevezett fehér ajak kezelésére is ajánlott.

A hyaluronsav eredeti formájában sajnos hamar, 3- 4 hét alatt teljesen lebomlik, ezért fontos a hatóanyag hosszútávú kozmetikai alkalmazhatósághoz, hogy szerkezetét valamelyest átalakítsák, vagy speciális eszközökkel (ultrahangos, elektroporációs vagy hidegfényű UV lámpa) a bőr mélyebb rétegeibe juttassák be. A High Care hyaluronsavas ajakfeltöltés során egy rövid hullámhosszú fényt kibocsátó UV lápma segítségével történik a hyaluronsav bejuttatása, amely a felszínen megtöri a hyaluronsav molekulaszerkezetét, a bőr mély rétegeibe juttatja a részmolekulákat, hogy aztán a helyükre kerülve ismét egyesülhessenek és növeljék az ajkak vízmegkötését, teltebb, dúsabb ajkakat eredményezzenek és kisimítsák az ajak feletti ráncokat.

Miért válasszon minket?

Ajkaink kezelése rendkívül kényes dolog, ezért azt javasoljuk Vendégeinknek, hogy mindig csakis megbízható eredetű alapanyaggal, eszközzel  és háttértudással (know-how) rendelkező szakemberhez forduljanak ajakfeltöltés céljából. Üzletünkben kizárólag a német Weyergans High Care által gyártott 100%- os tisztaságú hyaluronsavat és a speciálisan erre a célra fejlesztett készüléket használjuk - így biztosítjuk Önnek is a magas minőséget, német precízitást és biztonságot kezeléseink során. A High Care megfelelőségét mind egészségügyi, minőségi, mind pedig hatás szempontjából a német hatóságok ellenőrzik, számos (többek között a European Wellness Institute) tanúsítvány bizonyítja kezeléseink eredményességét.

Kérdése van?

Forduljon hozzánk bizalommal akár emailben (info kukac highcareobuda pont hu), telefonon (+36 30 4725688), vagy kapcsolat űrlapunkon keresztül, készséggel segítünk!

Időpontot kérek

A hyaluronsavas ajakfeltöltés lépései

1. lépés

Az ajkak és környezetük általános tisztítása

2. lépés

A hyaluronsav felvitele ecsettel vagy spatulával

3. lépés

A hyaluronsav bejuttatása a hidegfényű UV- lámpával

Gyakori kérdések a hyaluronsavas ajakfeltöltésről

Gyakran felmerülnek az alábbi kérdések hyaluronsavas ajakfeltöltés szolgáltatásunkkal kapcsolatban. Olvassa el őket, hátha segítenek megválaszolni pár Önben is megfogalmazódó kérdést.

Nem lesznek-e ízléstelen, órási ajkaim a hyaluronsavas ajakfeltöltéstől?

Nem. A High Care hyaluronsavas ajakfeltöltő módszere merőben eltér az injekciós ajakfeltöltő eljárásoktól. A mi módszerünk célja az, hogy az ajkakon és környékükön megjelenő ráncokat a lehető legnagyobb mértékben eltüntessük, kisimítsuk. Ez a kisimítás egyáltalán nem eredményez "kacsaszáj effektust", sokkal inkább visszaállítja az ajkak természetes teltségét, kontúrját, az Ön ajkainak eredeti frissességét, rugalmasságát. Mindezt 100%- ban természetes, az emberi test számára "ismerős" hyaluronsavval érjük el.

Milyen hatást várhatok a hyaluronsavas ajakfeltöltéstől?

Mint már említettük, a High Care ajakfeltöltő eljárása nem eredményez aránytalanul duzzadt, kacsaszáj szerű ajkakat. Nem várható tehát, hogy az egyéb, injekciós eljárások hatásához mérhető eredményt érünk el a mi ajakfeltöltő módszerünkkel. Sokkal inkább várható, hogy az ajkak visszanyernek eredeti teltségükből, az ajkak és környékük ráncai csökkennek. A hyaluronsavas ajakfeltöltés tehát inkább bőrfeszesítő, fiatalító hatású.

Fáj-e a hyaluronsavas ajakfeltöltés?

Kezelésünk teljesen fájdalommentes.

Az ajakfeltöltéshez használt fény nem ártalmas-e?

Az ajakfeltöltés közben Vendégünkön és a szakkozmetikuson is védőszemüveg van, valamint tanácsoljuk a szemek csukva tartását a kezelés időtartama alatt. Így biztosan nem esik baja szemének a kezeléshez használt fénytől.

Milyen gyakran, hányszor érdemes az ajakfeltöltést igénybe vennem?

Általános tanácsunk az, hogy az ajakfeltöltő kezelést heti legalább kettő, de inkább három alkalommal vegyük igénybe. A javasolt hat alkalmas kúra így két- három hét alatt megy végbe.

Mennyi ideig tart a kezelés hatása?

Ajakfeltöltő kezelésünk hatása vendégenként eltérő. A hatás maximalizálásához szükséges, hogy Vendégünk megfogadja a szakkozmetikus tanácsát: például fogyasszon minél több vizet (ez sokkl fontosabb, mint sokan gondolják), és/vagy alkalmazza a javasolt otthoni kezelést. Optimális esetben a kezelések hatása kb 1- 1,5 hónapig tart.

Ajakfeltöltés kúra

A hyaluronsavas ajakfeltöltést kúraszerűen (egy kúra rendszerint 6 alkalomból áll) javasoljuk vendégeink számára, az eredmény azonban már egy kezelés után is megdöbbentően látványos. Egy kezelés során a megfelelő tisztítás után kb. 1 ml hyaluronsavat viszünk fel spatulával az ajkakra és az azokat környező területekre, majd az ajakfeltöltő UV lámpával 5 percen keresztül, lassan haladva juttatjuk be a hatóanyagot a bőrbe. A kezelés során mind a vendégen, mind a szakemberen védőszemüveg van, így a biztonság garantált. Egy kéten 2-3 kezelést ajánlunk vendégeinknek.

Hyaluronsavas ajakfeltöltés áraink

A hyaluronsavas ajakfeltöltés listaára 2015.07.01- jétől 6.000 Ft.
5 alkalmas ajakfeltöltő kúra vásárlása esetén egy kezelést ajándékba adunk Vendégeinknek, így az 5+1 alkalmas kúra ára csak 30.000 Ft.

Időpontot kérek

Kérdése van?

Forduljon hozzánk bizalommal akár emailben (info kukac highcareobuda pont hu), telefonon (+36 30 4725688), vagy kapcsolat űrlapunkon keresztül, készséggel segítünk!

A hyaluronsavas ajakfeltöltés a legmodernebb ajakfeltöltő eljárás, mely hidegfényű UV lámpával juttatja be a hatóanyagot- tű nélkül! Próbálja ki Ön is! hyaluronsavas ajakfeltöltés, collamin, hylarest, high care

Kérjen időpontot kezelésünkre!

Beleegyezem, hogy számomra a High Care Center Óbuda hírlevelet (eDM) küldjön, amíg le nem iratkozom.

High Care Center Óbuda

Címünk: 1032 Budapest, Kenyeres u. 9. földszint 2.
Telefon: +36 30 472 5688
E-mail: info kukac highcareobuda pont hu
Bejárat: közvetlenül a Kenyeres utcáról. Kérjük, csengessen az ajtó melletti kaputelefonon!
A Kenyeres utca egyirányú a Bécsi út felől a Szőlő utca irányába.
Figyelem! Az utcai parkolás üzletünk előtt 2015 őszétől fizetős. A parkolás óradíja 175 Ft.

Nyitvatartás:
Hétfő- péntek: 08-20 h
Szombat: 08-14 h
Vasárnap: zárva

GPS- koordináták:
Északi szélesség 47.537772 fok
Keleti hosszúság 19.037863 fok