+36 30 472 5688 hello kukac highcareobuda.hu 1032 Budapest Kenyeres u. 9. fsz. 2. Nyitva: H-P: 08-20; Szo: 08-14; V: zárva
Gyümölcssavas hámlasztás - High Care Center Óbuda

Gyümölcssavas hámlasztás

Rövid híreink
  • Újra megnyitottunk! Biztonságos körülmények között várjuk ismét kedves Vendégeinket.
  • Webshopunk is üzemel a régi rend szerint, minden kézbesítési móddal.
  • Üzletünk előtt az utcai parkolás óradíja jelegleg 265 forint.


Újítsa meg arcbőrét gyümölcssavval!

A High Care élen jár az öregedés elleni küzdelemben- ezt számtalan anti- aging kezelésünk bizonyítja. Ahhoz, hogy arcbőrünk fiatal, tiszta és üde legyen, mindig gondoskodnunk kell megújításáról. A gyümölcssavas hámlasztás, az őszi, téli és kora tavaszi kozmetikai kezelések kedvence a legjobb eszköz erre a célra. Egy gyümölcssavas hámlasztás kúrával több évet fiatalíthatunk az arcon, kombinálva kezeléseinket a Meso-sorozat ampulláival. A gyümölcssavas hámlasztás jót tesz az aknés bőrrel is, mivel hatására a bőr megtisztul.

Miért pont a High Care-t válassza?

A Weyergans- laboratóriumban kifejlesztett 6- féle gyümölcssavból álló 55 százalékos hatóanyag- komplexum az eddig kozmetikában használt legmagasabb koncentrációjú gyümölcssav (AHA: alpha-hydroxy-acid). Ez egyben nagy hatékonyságot és nagy odafigyelést is igényel: csak megbízható szakemberrel, alapos kozultáció, felmérés és az instrukciók, szabályok pontos betartásával vágjon bele a gyümölcssavas hámlasztásba! A High Care birtokában van azon készítményeknek, eszközöknek, amelyekkel a gyümölcssavas hámlasztás biztonságosan és eredményesen véghez vihető. Szépségszalonunkban minden kedves Vendégünk a maximális törődést kapja- megbízható kezekből és természetesen a High Care elsőosztályú termékeivel, gépeivel.

A gyümölcssavas hámlasztás működése

A gyümölcssavas hámlasztás lényege, hogy a kezelés során beultrahangozzuk a gyümölcssavat a bőrbe. Ettől az elhalt, kiszáradt, megvastagodott réteg leválik. Pár perc múltán a nyitott, megtisztított pórusokon keresztül megsokszorozódik a bőr hatóanyag felvevő képessége. Bőrtípusnak, problémának megfelelően többféle változatban végezzük a gyümölcssavas hámlasztó kúrákat, részletes, feltáró jellegű állapotfelmérést követően. A kezelések közötti időben az otthoni ápolás erősen javasolt, amihez a tökéletes anyagokat, eszközöket természetesen biztosítjuk Vendégeinknek.

 A gyümölcssavas hámlasztás a leghatékonyabb anti- aging módszer arcunk fiatalon tartásához. Jó tudni, hogy megelőző célzattal is alkalmazható: szokásoktól, életmódtól függően (gyakori napozás, szoláriumhasználat esetén különösen) javasolt félévente- évente végigcsinálni egy hámlasztó kúrát, hogy a ráncoknak esélyt se hagyjunk megjelenni.

Gyümölcssavas hámlasztás áraink

Alap gyümölcshámlasztásunk listaára 10.500 Ft, választhat azonban ennél bővebb kezeléseket is, további négy variáció áll rendelkezésre 20.500 Ft- ig terjedő árakkal.

Időpontot kérek

Kérdése van?

Forduljon hozzánk bizalommal akár emailben (info kukac highcareobuda pont hu), telefonon (+36 30 4725688), vagy kapcsolat űrlapunkon keresztül, készséggel segítünk!

Kérjen időpontot kezelésünkre!

Beleegyezem, hogy számomra a High Care Center Óbuda hírlevelet (eDM) küldjön, amíg le nem iratkozom.

High Care Center Óbuda

Címünk: 1032 Budapest, Kenyeres u. 9. földszint 2.
Telefon: +36 30 472 5688
E-mail: info kukac highcareobuda pont hu
Bejárat: közvetlenül a Kenyeres utcáról. Kérjük, csengessen az ajtó melletti kaputelefonon!
A Kenyeres utca egyirányú a Bécsi út felől a Szőlő utca irányába.
Figyelem! Az utcai parkolás üzletünk előtt 2015 őszétől fizetős. A parkolás óradíja 175 Ft.

Nyitvatartás:
Hétfő- péntek: 08-20 h
Szombat: 08-14 h
Vasárnap: zárva

GPS- koordináták:
Északi szélesség 47.537772 fok
Keleti hosszúság 19.037863 fok