+36 30 472 5688 hello kukac highcareobuda.hu 1032 Budapest Kenyeres u. 9. fsz. 2. Nyitva: H-P: 08-20; Szo: 08-14; V: zárva
First Lady: növényi őssejtes arcmegújítás - High Care Center Óbuda

First Lady növényi őssejtes arckezelés

Rövid híreink
 • Újra megnyitottunk! Biztonságos körülmények között várjuk ismét kedves Vendégeinket.
 • Webshopunk is üzemel a régi rend szerint, minden kézbesítési móddal.
 • Üzletünk előtt az utcai parkolás óradíja jelegleg 265 forint.


Miért a High Care növényi őssejt kezelését válassza?

Tudta, hogy az exkluzív növényi őssejt készítményeket először az amerikai elnök felesége kezdte el használni? A High Care prémium arckezelése is innen kapta a nevét.

A Weyergans High Care, több mint 20 éves anti-aging tapasztalattal mint mindenből, ebből is a legjobbat nyújtja Önnek.

 • Nálunk a piacon egyedülálló minőségű szérummal történnek a kezelések: nincs még egy gyártó, amely ilyen magas koncentrációjú hatóanyagot kínálna.
 • A kimagasló minőségű hatóanyag következménye nemcsak az azonnal látható, megdöbbentően jó eredmény, hanem a tovább fennmaradó hatás is.
 • A fiatalság megőrzéséhez otthoni ápolásra is megvásárolhatja a szérumot, szakkozmetikusaink pedig további hasznos tanácsokkal is szolgálnak alkalmazásához.
 • Mi megadjuk a módját a kezelésnek: 90 percen keresztül kényeztetjük arcbőrét és a High Care legkifinomultabb termékeit, eljárásait alkalmazzuk, úgy, mint a mezoterápiát, a Dermio Top Head oxigénburáját vagy a Pure termékcsaládot.
 • Szinte hihetetlen, de vendégeink bőre azonnal, már az első kezelés után látványos változást mutat. A hatás és az elégedettség tehát garantált.

Növényi őssejt szérumok és tévhitek

Az őssejtes arckezelésekkel kapcsolatban két nagy tévhit terjeng, amelyeket a szakma nem győz cáfolni.

 • A kozmetikában egyáltalán nem használunk emberi őssejteket. A valóság a tévhittel szemben az, hogy kizárólag növényi őssejtekből készült szérumot alkalmazunk - ez teljesen egészséges, természetes és minden jogszabálynak megfelel.
 • Az őssejt szérumot nem tűvel juttatjuk a bőrbe. Sokan a tűtől való tartózkodás miatt mondanak le a csodákra képes kezelésről. A valóság az, hogy a "csodaszer" mezoterápiával (vagy egyéb elektrokozmetikai eljárással) kerül a bőr mély rétegeibe.

Termékeink otthoni ápoláshoz

A First Lady kezelés hatása rendkívüli módon meghosszabbítható gondos otthoni ápolással. A High Care Pure termékcsaládja, maga az őssejt szérumot tartalmazó ampulla és a bejuttatáshoz hasznos segítséget nyújtó Meso Pen is megvásárolható tőlünk. Olvasson többet ezekről a termékekről és rendelje meg őket webshopunkban!

Időpontot kérek

Alma őssejtek az arcbőrnek - de hogyan?

A természet az ember legjobb barátja - ez a kozmetikában is megmutatkozik: az arcbőr megfiatalítására ugyanis segítségünkre küldte az alma őssejtjeit.

Tudományos kutatások bizonyítják, hogy a növények is rendelkeznek őssejtekkel. A Weyergans High Care legújabb széruma a svájci Malus Domestica későn érő svájci almafajta sejttenyészetét tartalmazza.

Ez az új növényi őssejt szérum egy innovatív sejtszintű bőrregeneráló készítmény. Az emberi bőrben lévő felnőtt őssejtek az arc teljes felületén jelen vannak, bőrünk állandó megújulását biztosítják. Az idő múlásával számuk nem csökken, csak az aktivitásuk gyengül. 

A Malus Domestica nem romlik és nem fonnyad meg 8 hónapon át! Az alma őssejtjei hasonlóak az emberi őssejtek genetikai felépítéséhez, ezért kiváló hatóanyag arckozmetikai célokra, anti- aging kezelésekhez. 

A tudományos kutatások szerint ezek a speciális növényi őssejtek rendkívüli képességeik révén előmozdítják a bőr őssejtjeinek a vitalitását és tartósságát. Biztosítják a gyengén működő bőrsejtek regenerálódását és ellenálló erejét. Segítik a sejtek újraaktiválását, és segítséget nyújtanak a bőr feszességéhez és rugalmasságához. 

Az alma- őssejtkoncentrátum tökéletes preventatív termék, így elkerülhető, megelőzhető a bőr idő előtti öregedése. Alkalmazása könnyű és biztonságos a higiénikus ampullából. Hormonmentes készítmény, teljes egészében tiszta, természetes összetevőkkel. Tartalmazza az élő sejt építő köveit. 

A növényi őssejtek hatása az arcbőrre

Hatására a bőrben található idős őssejtek visszanyerik sejtképző képességüket, a bőr eddig soha nem látott módon megfiatalodik: 

 • lassulnak az öregedési folyamatok, 
 • látványosan csökken a ráncok mélysége (homlok, ajak felett, orr-ajak barázda),
 • védelmet ad a bőrnek, véd az UV ártalmak ellen,
 • fokozza a sejtek aktivitását,
 • fokozza a bőr vérkeringését, anyagcseréjét,
 • javítja az erek állapotát,
 • megakadályozza a bőr sorvadását.

A First- Lady kezelés menete

 1. átmasszírozzuk a bőrt hyaluron savas tisztító habbal,
 2. C vitaminos mélytisztítóval előkészítjük a bőrt a beavatkozásra,
 3. leradírozzuk a felesleges, elhalt bőrréteget,
 4. az őssejt ampullát mezoterápia segítségével bedolgozzuk a bőrbe,
 5. oxigénbúra alatt 30 perc relaxálás következik 
 6. platina gyönggyel regeneráljuk az arcbőrt a ráncok ellen
 7. platina krémmel hidratáljuk, tápláljuk a bőrt.

A kezelés időtartama: 90 perc 

A magas igényű, exkluzív First Lady arckezeléshez őssejt ampullával és platina kolloidot tartalmazó krémmel csak a High Care szalonokban juthat hozzá!

Időpontot kérek

First Lady kezeléseink ára

First Lady kezelésünk listaára jelenleg 33.000 Ft

Kérdése van?

Forduljon hozzánk bizalommal akár emailben (info kukac highcareobuda pont hu), telefonon (+36 30 4725688), vagy kapcsolat űrlapunkon keresztül, készséggel segítünk!

Kérjen időpontot kezelésünkre!

Beleegyezem, hogy számomra a High Care Center Óbuda hírlevelet (eDM) küldjön, amíg le nem iratkozom.

High Care Center Óbuda

Címünk: 1032 Budapest, Kenyeres u. 9. földszint 2.
Telefon: +36 30 472 5688
E-mail: info kukac highcareobuda pont hu
Bejárat: közvetlenül a Kenyeres utcáról. Kérjük, csengessen az ajtó melletti kaputelefonon!
A Kenyeres utca egyirányú a Bécsi út felől a Szőlő utca irányába.
Figyelem! Az utcai parkolás üzletünk előtt 2015 őszétől fizetős. A parkolás óradíja 175 Ft.

Nyitvatartás:
Hétfő- péntek: 08-20 h
Szombat: 08-14 h
Vasárnap: zárva

GPS- koordináták:
Északi szélesség 47.537772 fok
Keleti hosszúság 19.037863 fok