+36 30 472 5688 hello kukac highcareobuda.hu 1032 Budapest Kenyeres u. 9. fsz. 2. Nyitva: H-P: 08-20; Szo: 08-14; V: zárva
Rövid híreink
  • Újra megnyitottunk! Biztonságos körülmények között várjuk ismét kedves Vendégeinket.
  • Webshopunk is üzemel a régi rend szerint, minden kézbesítési móddal.
  • Üzletünk előtt az utcai parkolás óradíja jelegleg 265 forint.


A szépségszalon szolgáltatásai

Szépségszalonunkban szinte minden szépségápolási szolgáltatást megtalálhat. Bízza magát bátran szakértő munkatársainkra! Töltsön el néhány kellemes órát nálunk, Óbudán!

Arckezelések

Arckezeléseink a High Care termékeit és módszereit alkalmazzák. Kényeztesse arcbőrét oxigénionokkal, mezoterápiával vagy különféle fiatalító pakolásokkal! Próbálja ki Ön is a legújabb arckozmetikai szenzációt, a First Lady kezelést, amely növényi őssejt szérummal ad új erőt arcbőrének - éveket tagadhat majd le!

Testkezelések

A High Care a cellulit elleni küzdelem fekete öves nagymestere. A Dr. Rudolf Weyergans, a High Care alapítója által kitalált, kifejlesztett Differenciált Cellulit Terápia (DCT) gyakorlatilag a cellulitkezelés bibliája lett. A testtekercselés, vákuum- kezelés, hullámmasszázs, a vacu styler és a lipolízis kúraszerű alkalmazása azonnal hozza a kívánt eredményt, amely centiméterekben mérhető! Olvasson többet testkezeléseinkről!

Kozmetika

Üzletünkben a fentiek mellett természetesen elérhetők a klasszikusnak mondott kozmetikai kezelések is, mint például a tisztítás, gyantázás, szemöldök festés/szedés, vagy a különféle dekorkozmetikai szolgáltatások (smink, csillámtetoválás, arcfestés). Tekintse meg árlistánkat!

Masszázs

A regenerálódás egyik legjobb módja a masszázs. Ellazít, felfrissít, feltölt energiával. Szakképzett masszőrünk többféle masszázst kínál a vendégeknek: svédmasszázs, lávaköves masszázs, maláj bambuszmasszázs, aromaterápiás masszázs, talpmasszázs, cellulitmasszázs, csokis masszázs... Masszázsainkról bővebben a masszázs oldalunkon olvashat.

Kézápolás

Kezünk ápoltsága ugyanolyan fontos, mint bármely más testrészünké - még akkor is, ha erről néha megfeledkezünk. Egy manikűr vagy egy finom meleg paraffinos kézápolás után sokkal jobb lesz közérzetünk - még a férfiaké is! Tudjon meg többet kézápolási szolgáltatásainkról!

Infraszauna

Méregtelenítéshez, hangulatteremtéshez, relaxációhoz egyaránt szívből ajánljuk az infraszaunát. Kúraszerű alkalmazása segít elűzni szervezetünkből a felesleges salakanyagokat, stresszoldó hatása pedig azonnal érződik. Munka előtt, vagy munka után - esetleg munka helyett: az infraszauna mindig jól fog esni!

Kérjen időpontot kezelésünkre!

Beleegyezem, hogy számomra a High Care Center Óbuda hírlevelet (eDM) küldjön, amíg le nem iratkozom.

High Care Center Óbuda

Címünk: 1032 Budapest, Kenyeres u. 9. földszint 2.
Telefon: +36 30 472 5688
E-mail: info kukac highcareobuda pont hu
Bejárat: közvetlenül a Kenyeres utcáról. Kérjük, csengessen az ajtó melletti kaputelefonon!
A Kenyeres utca egyirányú a Bécsi út felől a Szőlő utca irányába.
Figyelem! Az utcai parkolás üzletünk előtt 2015 őszétől fizetős. A parkolás óradíja 175 Ft.

Nyitvatartás:
Hétfő- péntek: 08-20 h
Szombat: 08-14 h
Vasárnap: zárva

GPS- koordináták:
Északi szélesség 47.537772 fok
Keleti hosszúság 19.037863 fok